Érkezik a Hyundai Kona N sportváltozata

A Hyundai Motor most végre hivatalosan is megerősítette, hogy a Hyundai Kona N változata hamarosan csatlakozik a koreai márka eddigi N sportmodelljeihez. 

A Hyundai Kona N az első nagyteljesítményű kisterepjáró modell a Hyundai palettáján. Mivel az alapmodell világszerte nagy népszerűségnek örvend, a Kona nagyteljesítményű változatát is óriási várakozás övezi. „Izgatottan várjuk, hogy az i30 N és legutóbb az i20 N modellünkkel kifejlesztett siker receptjét a piac egyik legnépszerűbb kisterepjárójával is kibővítsük: a Kona nagyteljesítményű sportmárkánkat a következő szintre emeli." – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékért felelős alelnöke.

A vadonatúj Kona N nyolcfokozatú olajos duplakuplungos váltóval, N DCT néven lesz elérhető. Ez az erőátviteli rendszer a 2.0 T-GDI motorral együtt garantáltan erőteljes és fürge vezetési élményt nyújt majd. A többi N modellhez hasonlóan a vadonatúj Kona N is számos olyan nagyteljesítményű vezetési funkcióval rendelkezik, mint amilyen a rajtprogram, vagy az érzéki hangélmény.

„A vadonatúj Kona N az N sportmárkánk első „forró kisterepjárója." Mint ilyen, sokoldalúsága mellett pontosan ugyanolyan vezetési élménnyel rendelkezik, mint bármely más N modellünk. Ezt az autót bárhol élmény lesz vezetni, lgyen az országót vagy versenypálya" – mondta Till Wartenberg, a Hyundai Motor alelnöke, az N márkamenedzsment és Motorsport alosztály vezetője

A Hyundai nagyteljesítményű N sportmárkája, amely az i30 N változatával indult el a nagyteljesítményű modellek mezőnyében, 2021-ben kínálatának bővítését tervezi. Különösen a sokszínűbb szegmensekkel, mint az i20 N és az érkező Kona N modellváltozatokkal együtt az N sportmárka szórakoztatóan vezethető járműveket kínál, amelyek bármilyen vezetési élményre vágyó vásárló igényeinek megfelelnek. A Kona N modellel kapcsolatos további részleteket a következő hetekben hoznak nyilvánosságra.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei