Új Hyundai Tucsont kaptak az Atletico Madrid játékosai

Az Atletico Madrid hivatalos szponzoraként a Hyundai Motor a Wanda Metropolitano stadionban nemrég egy ceremónia keretein belül több tucat vadonatúj Hyundai Tucson modellt adtak át a klub játékosainak. 

Mivel a személyes átadás a jelenlegi körülmények miatt nem volt lehetséges, a Hyundai egy izgalmas videót készített, amelyben a férfi és a női csapat legjobb játékosai a vadonatúj Tucson Hibridet Madrid ikonikus részein, többek között a Plaza Castillán, Neptuno, Calle Alcalá és Río Manzanares helyszínein vezetik. A videóban a férfi és a női csapat elsőszámú csapatának képviselőjeként João Félix, Yannick Carrasco és Saúl Ñíguez, valamint Amanda Sampedro, Deyna Castellanos és Toni Duggan szerepelnek. 

Az út végén a  játékosok napnyugtakor érkeznek meg a Wanda Metropolitano-ba. A stadionban a játékosokat egy fényjáték fogadja, miközben az autók felsorakoznak. A játékosok a pálya közepén állnak, miközben a stadion fényei, valamint a Tucsonok hipnotizáló ritmusban villognak és világítanak. A vadonatúj Tucson bevezetésével együtt egy Hyundai logót is felrajzoltak a Wanda Metropolitan Stadion gyepére.

Az Atletico de Madrid női és férfi csapatának minden tagja a vadonatúj Tucson hibridváltozatát kapta, amely 1,6 literes T-GDI motorral, 230 lóerős teljesítménnyel és hatfokozatú automata váltóval rendelkezik, Engine Red vörös színben. A vörös színt a futballklub hivatalos színei miatt választották> Ez az új Hyundai modell ECO környezetvédelmi címkével is rendelkezik, így a játékosok bármikor bejuthatnak a városközpontokba és a kiemelt lakóövezetekbe is.

A Hyundai már nem első alkalommal támogatja a spanyol Atletico Madrid csapatát. A vállalat még 2018-ban jelentette be, hogy egy hosszú távú megállapodást kötött a sportklubbal, amelynek részeként többek között a márka logója a játékosok mezére is felkerül, akik a Hyundai modelleket is kaptak használatra. Ennek keretében a játékosok már az utóbbi néhány évben is Tucson, illetve Santa Fe modellekkel jártak, amit most az új generációs Tucson vált fel. 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei