A Hyundai az Atlético Madridot is támogatja


Néhány nappal azután, hogy a Chelsea FC támogatását bejelentették, a Hyundai Motor azt is nyilvánosságra hozta, hogy a vállalat többéves megállapodást kötött a spanyol Atlético Madriddal is.

Ez az első olyan alkalom, amikor a Hyundai Motor egy spanyol labdarúgó klubot támogat és a második új megállapodás a Hyundai sportszerződéseinek sorában, miután nemrég bejelentették, hogy a vállalat az angol Premier Ligában játszó Chelsea csapatát is támogatja.  A megállapodás értelmében a Hyundai márka logója 2021-ig folyamatosan megjelenik a hazai bajnokságban részt vevő Atlético Madrid mezein


Ezzel az együttműködéssel a Hyundai nemcsak a játékosok mezein lesz látható, de az autógyártó egy Hyundai járműflottát is a klub rendelkezésére bocsát, illetve a hazai meccseken a Hyundai logó feltűnik a LED falakon és más médiaeseményeken, illetve a klubbal kapcsolatos digitális tartalmakban is. Az együttműködés alatt a Hyundai és az Atlético számos izgalmas kezdeményezést kíván megvalósítani és értékes előnyökhöz juttatni a szurkolókat.

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy megkezdhetjük együttműködésünket az Atlético Madriddal – ami egy nagyon sikeres klub szenvedélyes rajongótáborral, ami éppen passzol a Hyundai kihívásokat kedvelő szellemiségével” – mondta Andreas Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingvezetője. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a klubbal együttműködve olyan eseményeket szervezzünk, amelyek a szurkolókat a mi elkötelezettségünk középpontjába tudjuk helyezni csakúgy, ahogy vásárlóinkat is a programjaink középpontjába tesszük. Az Olympique Lyonnal  már meglévő mellett a Chelsea FC-vel nemrég bejelentett együttműködésünkkel együtt ez egy fantasztikus új lépés az új pán-európai  együttműködési programunkban, amely még több európai topklubot is tartalmazhat.” 


„Mi itt az Atlético Madridnál nagyon örülünk és büszkék vagyunk erre a szövetségre, amelyet a Hyundai-jal kötöttünk” – mondta Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke. „Ahhoz a Hyundaihoz csatlakozunk most, amely vállalat vágyaival kiemelkedik a többiek közül és folyamatosan kiválóságra törekszik azért, hogy a technológia és az innováció élvonalában maradjon. Biztosak vagyunk abban, hogy mindkét fél szép idők elé néz, amit erőfeszítéseinkkel, munkánkkal és odaadásunkkal meg fogunk tapasztalni.” 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei