Hyundait Konát kapott egy ausztrál rendőrőrs


Az ausztrál Forbes város rendőrsége a helyi márkakereskedés jóvoltából egy vadonatúj Hyundai Kona terepjárót kapott, amit egy lakossági fórumon büszkén mutattak be. 

Az ausztráliai Forbes városban működő Frank Spice Hyundai márkaképviselete folyamatosan segíti a bűnmegelőzést a városban és annak környékén. Ennek legújabb bizonyítéka, hogy az autókereskedés úgy döntött, hogy egy vadonatúj Hyundai Kona Highlander modellt adományoz a Közép-nyugati Rendőrség részére. 

A Frank Spice Hyundai képviselet vezetője, Troy Hurford szerint a helyi rendőrség folyamatos támogatása növeli a társadalom jólétét. "Úgy éreztük, ez jó lehetőség arra, hogy visszaadjunk valamit a közösségnek, egy gesztus a bűnmegelőzés támogatásához és jó lehetőség arra is, hogy kiterjesszük hatásunkat a közösségünkre." 


A Konát a bűnmegelőzéshez, fiatalkorúak nevelőtiszti felügyeletéhez és otthoni erőszak eseteihez több rendőr használja majd. A Frank Spice támogatása nélkül a rendőrségi járműveket a bíróságoknál, iskolai rendezvényeknél és közösségi eseményeknél kellene használniuk, így viszonta Kona folyamatosan az utcán maradhat és a közösségi igényeket szolgálhatja. 

"Nagyra értékeljük a szponzor által felajánlott járművet, amely bizonyítja, hogy az olyan hosszú távon gondolkodó vállalkozások, mint a Frank Spice Hyundai képviselet is részt vehet és támogathatja a helyirendőrség bűnmegelőzési tevékenységét" - mondta Shane Jessup felügyelő. 

Forrás: forbesadvocate.com.au

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei