A Hyundai is támogatja a Chelsea csapatát


A Hyundai Motor bejelentette, hogy egy négy éves megállapodást kötött az angol Premier Ligában játszó Chelsea FC focicsapatával, így többek között a vállalat logója felkerül a játékosok mezére is.   

Korea legnagyobb autógyártó vállalata bejelentette, hogy történetében először támogat egy brit focicsapatot és ennek keretén belül 2022-ig támogatja a Chelsea FC-t. A Hyundai Motor logója megjelenik majd a csapat játékosainak új mezein, illetve a Chelsea hazai és idegenben játszott meccsein. Az autógyártó emellett a Chelsea Stamford Stadionjánál kiállítja legújabb modelljeit is. 


„A Hyundai már 20 éve hozza el a labdarúgás szenvedélyét, dinamizmusát és izgalmát a világ focirajongóinak” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingvezetője. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a egy új partneri viszonyt kezdhetünk a Chelsea-vel, egy olyan sikeres és ambiciózus klubbal, amely passzol a Hyundai globális méreteihez és kihívást kedvelő szellemiségének.”

A Chelsea Hyundai Motor logóját is tartalmazó új mezei július 23-án mutatkoznak be, amikor a csapat a Premier Liga 2018-19-es szezonja előtt Ausztráliában a Perth Glory ellen játszik. A Chelsea csapatát még 1905-ben alapították és összesen hat Premier Ligát nyert, amely mellett nyolc alkalommal az Angol Labdarúgó kupát is elhozta.


Az autóipari óriás már 1999 óta a FIFA kiemelt partnere, amely mellett a Hyundai 2012 óta a francia Olympique Lyonaisse klubot is támogatja. A FIFA partnereiként a Hyundai csoport nemrég az oroszországi világbajnokságra készülve 530 Hyundai Santa Fe, Tucson és Starex, illetve 420 Kia K9, Sorento, Sportage és c’eed modellt adott át az esemény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében. A Hyundai csoport saját és önálló Genesis luxusmárkája tavaly óta támogatja a Genesis golfbajnokságot Koreában.  


Forrás: koreajoongangdaily.joins.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei