A Hyundai és a Marvel együtt reklámozzák a Velostert


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a Marvel Comics filmgyártóval együttműködve közösen reklámozzák a Hangya és a Darázs filmjüket, amelyben az autógyártó Veloster modellje is feltűnik. 

A Hyundai Motor közleménye szerint egy együttműködési megállapodást kötött a Marvellel, amelynek keretében együttesen reklámozzák a filmgyártó legújabb hollywoodi produkcióját, a Hangya és a Darázs című filmet, amely előreláthatólag júliusban kerül a mozikba. 


Az autógyártó azt is elárulta, hogy a film forgatásához titokban jóval azelőtt előszériás járműveket biztosított a legújabb Veloster sportkompakt és a Santa Fe hobbiterepjáró modelljéből, hogy a két modell idén év elején bemutatkozott volna. Hozzátették, a Veloster és a Santa Fe mellett a Kona kisterepjáró modellből is biztosítottak egy példányt a filmhez, amit a Marvel készített és a Walt Disney Stúdió fog forgalmazni.  


„A mozifilm, a humor és a családi szórakoztatás kombinációjával tökéletesen illeszkedik a Hyundai márkaképéhez” – mondta az autógyártó egyik képviselője. Hozzátette, a film bemutatja a Hyundai autók kiváló vezetési tulajdonságainak előnyeit, miközben az autók San Francisco kanyargós és lejtős utcáin száguldanak. A Velsotert, a Santa Fét és a Konát is a mozifilm főhősei vezetik. 


A Hyundai a Detroiti Autószalonon a Veloster premierje keretében már bemutatta a modell „Hangya” változatát, amit a jövőben Szöul, Puszan és Los Angeles jövőbeli autós eseményein is terveznek kiállítani. 


Forrás: yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei