A Hyundai Creta India 2016-os Év Autója


Az idei Indiai Év Autója (ICOTY) választáson a Hyundai Creta modell győzedelmeskedett, amellyel a koreai cég a Grand i10 és az Elite i20 után immár sorozatban harmadszor nyerte el ezt a kitüntető címet.

A Hyundai az új évszázad márkájaként és a Modern Prémium márkairányzatának újabb elemeként a Creta kisterepjáróval újraértelmezte a hobbiterepjárók indiai piacát. A Creta modellre 400 ezer érdeklődésből 74 ezer hazai és 16 ezer külföldi megrendelés érkezett eddig. Az Indiai Év Autója díjat olyan, 14 zsűritagból álló bizottság ítélte idén a Cretának, akik az ország elismert autós újságírói köréből kerülnek ki.


„Megtiszteltetés számunkra, hogy megnyertük a legrangosabb autóipari díjat – az ’India Év Autója’ idén a mi termékünk, a világszínvonalú tökéletes terepjáró – a Hyundai Creta” – mondta Y. K. Koo, a Hyundai Motor India Limited ügyvezetője. „A Creta az újkori Hyundai tökéletes kifejeződése, amely új mércét állít fel a kategóriában. Az elmúlt három évben elnyert Év Autója címek pedig ügyfeleink márkába vetett bizalmát és hitét bizonyítják. Köszönjük összes ügyfelünknek, partnerünknek, média és zsűritagnak, akik a Cretát a 2016-os Év Autójának választották és a Hyundait a legkedveltebb autógyártóvá tették. A kezdetektől jelenlévő innovációkkal a Hyundai elkötelezetten gyártja a legújabb technológiákkal ellátott globális minőségi termékeit és ezzel erősítik a Hyundai márkát, és figyelnek indiai és globális ügyfeleik igényeire.”


„Az autógyártás és annak melléküzemágai gyors ütemben fejlődnek Indiában” – mondta Dr. Raghupati Singhania, a JK Tyre & Industries Limited elnöke. „A vásárlók egyre igényesebbek, az autógyártók pedig egymásra licitálnak. Ebben a versengő környezetben a JK Tyre és az ICOTY zsűrije arra törekszik, hogy felismerje azokat, akik innovációikkal és az indiai vásárlók igényeire fókuszálva kiemelkedőt alkotnak. Gratulálunk a Hyundai Cretának ahhoz, hogy megfelelt a szigorú elvárásoknak és győzni tudott.”


„Az ICOTY egyértelműen India leghitelesebb autóipari elismerése, amelyet az igen tapasztalt zsűri őszinte és pártatlan véleménye miatt ismernek” – mondta Bob Rupani, az ICOTY egyik alapító tagja, a zsűri elnöke. „Gratulálunk a Hyundainak, hogy immár sorozatban harmadszor megnyerte ezt a rangos díjat. Az ICOTY zsűrijénél harmadszor is a legtöbb pontot megszerezni valóban elismerésre méltó eredmény. Ez is mutatja, hogy a Hyundai folyamatosan magas minőségű, díjnyertes termékeket fejleszt.”


A Hyundai Cretát 2015 júliusában, Tökéletes Terepjáró szlogennel divatteremtőként vezették az indiai piacra. a Creta egy új fejezetet nyitott a Hyundai sikertörténetében és bemutatta, mellette pedig a HMIL indiai gyártású modellek globális sikerét is bizonyítja. A Creta magabiztosságával, nagyságával és maga szintű kifinomultságával a legkedveltebb Év Autója lett.  


Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei