Továbbfejlesztik a Hyundai Elantrát Kínában


A Hyundai nemrég leváltott Elantra generációja tovább él Kínában, az ötödik generáció hamarosan egy ráncfelvarráson esik át.

A Hyundai egyik legsikeresebb modellje Kínában az Elantra, amelynek különböző generációit Elantra, Yuedong és Langdong néven gyártásban hagyták azért, hogy a kínai nép egyre szélesebb rétegei számára is elérhetővé váljanak.


Legutóbb 2012-ben, az Elantra ötödik generációja, a Langdong bevezetésével bővült a kínálat, ám a friss kémfotók tanúbizonysága szerint az új generáció érkezésével sem állítják le az előd fejlesztését. Az új verzió szokásos vastag álcát visel, amelyen keresztül is megállapítható, hogy az új Langdong átrajzolt hűtőmaszk mellett átalakított, LED nappali menetfényekkel ellátott fényszórókat és új ködlámpákat kap. Az oldalnézet nagyjából változatlan, hátul változhat a lökhárító formája és a hátsó lámpa kiosztása.


Belül sem sokban változik meg a modell, csupán apróbb módosítások várhatóak, amik magukban foglalhatják a középkonzol új multimédiás rendszerét, illetve nagyobb szellőzőrostélyokat is. A felszereltség is gazdagodhat azokkal a kiegészítőkkel, amiket eddig a globális modell kapott meg, így hűtött kesztyűtartó és fejlett parkoló-automatika is gazdagíthatja a kínai Langdong ellátmányát.   


Motorikusan semmi változásra nem számíthatunk, továbbra is a jól bevált 1,8 literes, négyhengeres benzinmotorral készül majd a Langdong, amely 150 lóerőt és 178 Nm-t termel. Az autó emellett egy 130 lóerős 1,6-ossal is rendelhető, amely szintén rendelhető lesz a frissített változathoz is.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei