Kínában tesztelik az új Hyundai Accentet


Idén érkezik a Hyundai Accent következő generációja, amelynek tesztpéldányait legutóbb Kínában fotózták le.

Az Accent a Hyundai egyik legidősebb személyautó-típusa, a mostani generáció azonban hamarosan átadja helyét egy teljesen új modellnek. A konstruktőrök már az új változat országúti tesztelésénél tartanak, amelynek során most Kínában sikerült lencsevégre kapni egy álcázott példányt.


A beszámolók szerint a Hyundai Accent következő nemzedéke csak részben veszi át a márka új Folyékony Szobrászat 2.0 formanyelvét, amelynek elengedhetetlen részeként a hűtőmaszk sokkal hangsúlyosabbá válik, mint korábban. Az autó sziluettje, külső megjelenése jelentős mértékben emlékeztetni fog a most futó modellére, a legnagyobb változás a C oszlopba integrált ablak lesz.   


A külső visszafogott átalakulásával ellentétben bent jóval több újdonságra számíthatunk. Megújul a műszerfal, modern multimédiás rendszert és vezetéstámogató eszközöket is kap az új Accent, amelyek mellett friss üléshuzatok és a szegmensben uralkodó trendeknek megfelelően hátsó szellőzőrostélyok is lesznek.  


Az új Hyundai Accent kezdetben mindenképpen megörökli a jelenlegi modell motorkínálatát, amelyben 1,4-es és 1,6-os benzines és 1,6-os dízelmotorok találhatóak meg. Tavaly óta már a mostani generációban is kapható a hétfokozatú, duplakuplungos automata váltó, amely minden bizonnyal átkerül az új modellbe is.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei