Sportváltozatot kapott a Hyundai brazil kisterepjárója


Alig egy évvel azután, hogy a Hyundai Brazíliában is bemutatta a Creta kisterepjárót, a modell kínálata novembertől egy látványos kiegészítőkkel ellátott Sport kivitellel bővült.

A Hyundai Motor Brazil bemutatta a vállalat helyi üzemében készülő Creta kisterepjáró sportosabb változatát. A Hyundai Creta Sport névre keresztelt új modellváltozat számos kozmetikai frissítésen esett át, amelyek az autósportos karakterét hivatottak kiemelni. A tavaly decemberben bemutatott 2017-es frissített Hyundai Creta változatra épülő autó 2017 novemberétől kizárólag a brazil piacon lesz elérhető. 


Az új Hyundai Creta Sport számos optikai átalakításon esett át, amelynek java része az autó frontrészét érintette. A crossover fényes fekete kaszkád hűtőmaszkot kapott, amelyhez hasonlóan az első lökhárító alsó része is ilyen fényben pompázik. Az autó beépített irányjelzőkkel ellátott fekete külső visszapillantó tükröket, fekete tetőrudakat és vadonatúj 17 colos, ezüst-fekete kétszínű betétet viselő könnyűfém kerekeket kapott. Hátul egy féklámpát is tartalmazó nagy tetőspoiler, fekete cápauszony-antenna, átalakított hátsó lökhárító, még több műanyag betét és egy hátsó diffúzor teszi teljessé az összképet.


A külsővel együtt némileg a Creta Sport belső tere is átalakult, amely teljesen fekete felületeket tartalmaz, de újak a fekete bőrülések és betétek is. Ezzel a változattal mutatkozik be a Creta új 7 colos multimédiás rendszere, amelyben az Android Auto és AppleCarPlay alkalmazások is megtalálhatóak.  A motortérben viszont egyáltalán nem történt változás, a Sport változat is 1.6-os és 2.0 literes etanolos benzinmotorokkal kapható a brazil piacon. 

Forrás: auto.ndtv.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei