Száznál is több töltőt avattak a Hyundai amerikai központjánál


A Hyundai Motor America a vállalat kaliforniai székhelyén megnyitotta azt a több mint száz töltőállomás-komplexumot, amelyet a jövőben a Hyundai elektromos autóit vezető munkatársai használnak majd. 

Megnyitotta kapuit az a”Charging Century” (Töltőszázad) névre keresztelt villanyautó-töltő állomás, amelyet a Hyundai Motor America székhelyének parkolójában avattak fel. Ezekaz új innovatív és hatékony új töltők lehetővé teszik a Hyundai alkalmazottai számára, hogy az általuk használt Ioniq Electric, Plug-in Hybrid, illetve Sonata plug-in Hybrid modelljeiket munkavégzésük ideje alatt kényelmesen feltöltsék és ezzel minimálisra csökkentsék a munkába járásuk során keletkező helyi károsanyag-kibocsátás szintjét.   


„Nagyon izgatottan tesszük meg ezt a fontos lépést a Hyundai környezetbarát mobilitásának úttörő szerepe felé vezető úton” – mondta Mike O’ Brien, a Hyundai Motor America termékfejlesztési vezetője. „Azzal, hogy a vállalat több száz dolgozója számára tettük lehetővé a napközbeni töltést, új központunk a zéró kibocsátású vállalatok jelképévé vált az egész országban” 


A munka közbeni kényelmes töltést biztosító 113 darab ChargePoint töltőhálózat a 40 kilométeren belüli távolságról ingázó munkatársak számára kínál teljes feltöltési lehetőséget, így a hétköznapokon otthon és a munkahelyen feltöltve minimalizálhatják a fosszilis üzemanyag-alapú kibocsátást és a benzinkutak látogatásának számát is. Az Ioniq plug-in hibrid becsült elektromos hatótávja eléri a 43 kilométert, ahogyan a Sonata PHEV változatának is ennyi a hatótávja, így ezekkel a modellekkel károsanyag-kibocsátás nélkül lehet munkába menni és onnan haza.     


A Hyundai a környezetre fókuszáló autógyártók vezető szerepére tölti be azzal, hogy a környezetbarát modellek teljes palettáját kínálják: az Ioniq Electric, Hybrid és Plug-in Hybrid, a Sonata Hybrid és Plug-in Hybrid, valamint a Tucson Fuel Cell üzemanyagcellás modellekkel. Ezek az innovatív és felhasználóbarát limuzinok és crossoverek tiszta közlekedési lehetőséget kínálnak,amelyek segítségével csökkenteni lehet a kibocsátás értékét.    


A 2017-es Föld Napja alkalmából a Hyundai Motor America bevezette az „Ioniq Unlimited+” programját Los Angeles térségének lakói számára, amely valóban innovatív és gondtalan módon ismerteti meg a Hyundai legújabb környezetbarát modelljét. Az Ioniq Electric használói egy rögzített havi díj ellenében korlátlan távolságot autózhatnak, bármennyit tölthetnek, az összegben a karbantartási költségek is benne vannak, ráadásul kezdőrészletet sem kell fizetni az autóért. 

Forrás: hyundainews.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei