Visszatért Oroszországba a Hyundai Sonata


A Hyundai orosz képviselete Moszkvában bemutatta a korábban nem forgalmazott Sonata üzleti limuzin frissített változatát, amely mostantól az i40 helyébe lép az üzleti limuzinok osztályában.

Öt éves kihagyást követően a Hyundai Sonata visszetért az orosz autópiacra. Ebben a köztes időszakban helyét az i40 vette át a D szegmensben, ám a vállalat orosz képviselete most úgy határozott, visszahozzák a Sonata modellt és ezzel visszatérnek a névalapú modellpalettához. 


A Hyundai Sonata most bevezetett változata a hetedik generációs típus modellfrissített változata, amely stílusos új kialakításához vadonatúj első fényszórókat és hátsó LED lámpákat, átalakított első lökhárítót kapott. Ezekkel a változtatásokkal az autó jóval mélyebben változott meg, mint az egy hagyományos ráncfelvarrás során elvárható volna.  A csomagtartó 510 literes. 


Az új Hyundai Sonata Oroszországban kétféle, egy 150 lóerős 2.0 és egy 188 lóerős 2.4 literes benzinmotorral rendelhető,amelyekhez kizárólag hatfokozatú automatikus váltó tartozik. az 1 245 000 rubelért (kb. 5,6mFt) megvásárolható alapváltozatban hat légzsák, elektromos, fűthető külső tükrök, manuális légkondicionáló, fűtött első ülések és GLONASS vészhívó rendszer kapott helyet.  


A magasabb Comfort szinten már a LED első és hátsó lámpák, a tolatóradar és –kamera,a kétzónás automata klíma és a 17 colos alufelnik is járnak, de aki ezzel sem lenne elégedett, annak további három változatban 8 colos érintőkijelző, esőérzékelő,fűtött  és szellőztetett első és akár hátsó ülések, kulcsnélküli rendszer, első parkolóradar, bőrhuzat is elérhető. 


A Sonata modellt még 2012-ben vezette ki a piacról a Hyundai Motor CIS vállalat, amely ettől kezdve a szintén orosz Avtotor által helyben előállított i40 modellt kínálta ügyfeleinek.  Az autó gyártását azonban nemrég a kereslet drasztikus visszaesése miatt befejezték, így a Hyundainak nem maradt más választása, mint ismét a koreai összeszerelésű Sonata bevezetése. 

Forrás: zr.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei