Nagyterepjárót készül bemutatni a Hyundai Kínában


Miközben a vásárlók többsége a crossoverek, terepjárók között válogat, a Hyundai kínai vállalata jövőbeli új modelljeivel igyekszik mihamarabb kielégíteni ezen növekvő számú közönség igényeit. 

Jelenleg a Beijing Hyundai Motor termelésének java része kis és kompakt modellekből, elsősorban limuzinokból tevődik össze és a gyártósorokon mindössze igen kis százalékban készülnek hobbiterepjáró modellek.  Ez a hírek szerint a jövőben megváltozhat, a Beijing Hyundai ugyanis jövőre már több nagyobb méretű és drágább modelleket kíván előállítani. A  Csengdu gyáregységben egy jövőre bemutatandó vadonatúj 7 személyes hobbiterepjáró készülhet, amely méretében a Toyota Highlander és a Ford Edge modellekkel veszi fel a versenyt. 

A Beijing Hyundai vállalat idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját és 2002 óta már több mint 9 millió új autó hagyta el a gyártósorokat. „A kínai vásárlók tágas belsőtérre vágynak, ezért az ilyen nagyobb méretű modellek jelentik a jövő trendjét. Új termékeink nagyobb méretűek lesznek, amelyek idősebbek és kétgyerekes családok számára is ideálisak lesznek” – mondta a Beijing Hyundai egyik képviselője.     


A Beijing Hyundai jelenlegi termékportfóliójába kisméretű és középkategóriás autók ugyanúgy vannak, mint hobbiterepjárók és ezekből minden szinten legalább két modellt kínálnak. A vállalat állítólag új, a Genesi padlólemezére épülő középkategóriás limuzinon is dolgozik, amely bemutatkozása esetén a Toyota Crown modellel versenghet.

A Beijing Hyundai a jövőben is igyekszik mélyíteni helyi stratégiáját, amely most az igényesebb, nagyobb kategóriás autók piacán ígér nagyobb sikereket. 

Forrás:  gasgoo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei