Nagyon elégedettek a Hyundai márkával Kínában


A diplomáciai nehézségek és a koreai termékeket érintő kereskedelmi bojkott ellenére a legutóbbi közvélemény-kutatások szerint a vásárlók továbbra is nagyon elégedettek a Hyundai termékeivel.

A Kínai Minőségbiztosítási Szövetség legutóbbi felmérése szerint a kínai autótulajdonosok nagyon meg vannak elégedve a Hyundai Motor és a Kia Motors által kínált termékek és szolgáltatások minőségével.  A Kínai Autóvásárlók Elégedettségi Indexét idén már negyedik éve folyamatosan a  Beijing Hyundai Motor vezeti, holtversenyben a SAIC Volkswagen és a GAC Toyota  vállalatokkal. 

Korea és Kína fagyos viszonya ellenére a Dongfeng Yueda Kia harmadik helyen végzett az értékesítési szolgáltatások kategóriájában. „Nagyon biztató, hogy ezen nehéz körülmények között is Kínában a legjobb helyezést kaptuk a vásárlói elégedettségi felmérésben” – mondta a Hyundai Motor közleményében. „Továbbfejlesztjük vásárlói szolgáltatásainkat és új modelleket mutatunk be azért, hogy emeljük pozícióinkat Kínában.” 


Öt Hyundai és három Kia modell, köztük a Hyundai Verna Yuena, a Hyundai Elantra Yuedong, a Kia K2 limuzin és a Kia KX7 középkategóriás hobbiterepjáró végzett saját kategóriájának élén a vásárlói elégedettség terén.

A Kínai Autóvásárlói Elégedettségi Index egy államilag évente végzett felmérés, amit a Kínai Minőségbiztosítási Szövetség végez.

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei