A Hyundai i30 kombija a legtakarékosabb lakókocsi-vontató


Az angol Practical Caravan, a What Car? és a Kemping és Lakókocsi klub által alapított 12. Vontatóautó-díjkiosztón a Hyundai i30 kombi modelljét a Legtakarékosabb vontatónak választották. 

Számos kíméletlen tesztet követően a Hyundai i30 kombi – amely akár 1 500 kg-ot is képes vontatni – meggyőzte a bírákat és ezzel a mezőny legtakarékosabb modellje díját nyerte el amellett, hogy a zsűri az autó praktikumát és stabil vontatási képességet is az egekbe magasztalta.  

„A Hyundai i30 kombi öt másik takarékos vontatóautót előzött meg és nyerte el ezzel a legtakarékosabb járműnek járó díjat” – mondta David Motton, a Practical Caravan magazin szerkesztője. „A Hyundai 11,8 liter/100 km-es fogyasztásával nemcsak a leggazdaságosabb volt a tesztelt mezőnyben, de az autó stabilitása is lenyűgöző volt nagy sebességnél és vészhelyzeti manőverezés közben is. A Hyundai egy takarékos és praktikus vontatóautó.”


„Ha vontatáshoz választunk autót, a jó üzemanyag-fogyasztás és a praktikum sok vásárló számára fontos mérlegelési tényező” –mondja Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Ezért nagyon örülök annak, hogy az i30 kombi gazdaságosságát a Tow Car Magazin is elismerte. Az i30 kombi vontatáshoz is kitűnő választás, miközben rendkívül praktikus családi autónak bizonyul – különösen a hosszabb utazások során. Ehhez hozzájárul még a Hyundai megnyugtató 5 éves kilométerkorlát nélküli iparágvezető garanciacsomagja.”  

A Vontatóautó-díj a Practical Caravan, a What Car? és a Kemping és Lakókocsi Klub közös elismerése. A 2007-ben alapított elismerés keretein belül az elmúlt 12 év során több mint 500  autót teszteltek a Horiba-Mira warwickshire-i tesztpályáján, ahol az összes autót azonos tesztprocedúrának vetnek alá: vészhelyzeti sávváltás, 50-ről 100-ra gyorsítás, 50-ről állóra fékezés és különböző dőlésszögű emelkedőn történő elindulás.  

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei