Franciaországban webáruházból indul a Hyundai Kona Electric forgalmazása


A Hyundai francia képviselete az Amazon webáruházzal karöltve szeptember 24-től egy különleges akció keretében kínálja a Kona Electric első példányait, amit ráadásul limitált szériás kivitelben vásárolhatnak meg az érdeklődők.  

A Hyundai Motor France az autógyártó második teljesen elektromos autójának bevezetési kampányában szeptember 24-től a Hyundai Kona Electric első 20 példányát kínálják eladásra az Amazon.com francia nyelvű oldalán. A Kona Electric First Edition névre hallgató limitált szériás példányok fekete (Dark Knight) fényezést, fehér tetőt és külső tükröket kaptak, a 64 kWh-s akkumulátorral és 204 lóerős villanymotorral rendelkeznek, felszereltségükhöz pedig a napfénytető is szériában jár.   

A vásárlás menete nagyon egyszerű: a felhasználó ezer euróért egy utalványt vásárol az amazon.fr oldalán, amivel előrendelést adhat le a limitált szériás autóra. Ezt követően 14 napon belül ellátogat egy francia Hyundai kereskedésbe, ahol véglegesítik megrendelését és kifizetheti az autó vételárát, vagy intézhetik a finanszírozást. Végül az Amazon az autóval együtt egy ajándékdobozt is küld a vásárló címére, benne a kiválasztott jármű kulcsaival, amihez egy számozott emlékplakett és egy különleges kulcstartó is tartozik, bizonyítva a különleges széria exkluzivitását.  


„A Kona Electric Amazonon keresztül történő bevezetése lehetővé teszi számunkra, hogy új vásárlókat is bevezessünk a Hyundai világába” – mondja Lionel Keogh, a Hyundai Motor France ügyvezetője. „A 20 darab Kona Electric First Edition Amazonra helyezésével a márkánkat bemutathatjuk az internethasználók milliói számára. Ez az együttműködés kapcsolatot teremt a potenciális ügyfélkör és a kereskedői hálózatunk között is,amely a megrendeléseket teljesíti.”   

Az új Hyundai Kona Electric kétféle változatban kerül értékesítésre Franciaországban. Az alapváltozat 136 lóerős villanymotorral és 39,2 kWh kapacitású akkuval 312 km-es hatótávra képes és 38 400 euróért (kb. 12,4 mFt) kapható, míg a nagyobb, 64kWh-s akkuval és 204 lóerős villanymotorral rendelkező változatot 482 km-es hatótávval 42 400 eurós (kb. 13,7 mFt) áron kínálják. 

A 38 900 eurós akciós áron kínált Hyundai Kona Electric First Edition modellből kedden egyetlen példányt sem lehetett már foglalni. Ez azt valószínűsíti, hogy az első húsz példány már el is kelt. 

Forrás: lemobiliste.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei