A Vasember egy Hyundai Konával ment bevásárolni


A brit járókelők bizony igencsak megdöbbentek és kétszer is megnézték, jól látnak-e, amikor a híres Marvel szuperhős Vasember egy Hyundai Konával ment legutóbb szabadnapján bevásárolni.

Sem a Marvel szuperhős Vasember, sem alteregója, Tony Stark sem éppen arról híres, hogy szabadidejében mindennapi bevásárlásokkal foglalja el magát. Most mégis valami hasonló történt az angliai WestContry térségében, ahol épp akkor fényképezték le, amikor egy Thornburyben lévő Hyundai márkakereskedésből  épp egy vadonatúj Hyundai modellel távozott. 


Az elképedt járókelők ezután látták a képregényhőst, amint kutyát sétáltat, behajt egy KFC gyorsétteremhez és elvitte kartondobozokból álló szemetét egy hulladékgyűjtőhöz. Eltöltött még egy kis időt a híres Clifton Village-ben, a híres Brunel felhúzhető híd otthonában, ahol bevásárolt, virágüzletben járt és még a szemészhez is beugrott – a többi nézelődő legnagyobb megdöbbenésére.  


Ám a szuperhős nem éppen legújabb kalandjai kedvéért volt Angliában – egy hasonmás volt, aki azért érkezett a városba, hogy a lakóknak megmutassa a Hyundai Kona vadonatúj Vasember változatát. Miután az amerikai képregény-fesztiválon tavaly bemutatták, a Hyundai most bejelentette, hogy 300 darab Kona Iron Man limitált szériás darab érkezik az Egyesült Királyságba. A Kona a Vasember páncélzatához hasonló mattszürke fényezést és vörös betéteket visel, amelyhez a szuperhős maszkjához hasonló 18 colos könnyűfém felniket is kapott. Belül a bőrülések vörös varrása mellett az fűthető és szellőztethető első üléseken a STARK Iparvállalat logója, a fejtámaszokon pedig a Vasember maszkja található.   


Amikor a 177 lóerős motor beindul, a középső multimédiás és a kormány mögötti műszeregységben a Vasember szemei tűnnek fel. Ha pedig sötétben nyitva van az ajtó, az autó a Vasember maszkját vetíti a talajra. A Kona Iron Man szériája 7,7 másodperc alatt gyorsul százra, miközben maximális sebessége 210 km/óra. Angliában az autó március elsejétől vásárolható meg 27 995 fontos áron.    


„A Kona kínálatkifejező stílusával és vibráló színösszeállításaival mindig is erős egyéniség volt” – mondja Ashley Anrew, a Hyundai Motor UK ügyvezetője. „A Kona Iron Man szériája ezt viszi tovább azzal, hogy a Vasember által ihletett kinézetével és felszereltségével még jobban kitűnik. Mivel mindössze 300 darab érkezik az Egyesült Királyságba, a Kona Iron Man limitált széria egyedi élményt nyújt azáltal, hogy a Kona stílusához és teljesítményéhez egy szelet szuperhős fűszerezést kever hozzá.”   

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését