Érkezik a Hyundai első N Line terepjárója


A Hyundai egyszerre bővíti tovább a Tucson és a N Line modellek kínálatát, amikor hamarosan piacra dobja a sportos külső és belső kiegészítőkkel felszerelt Tucson N Line változatát.    

A Hyundai Motor két kedvcsináló előzetes fotót tett közzé a a Tucson széria vadonatúj N Line változatáról, amelyeken az autó két jellegzetes részlete látható.  Ezek alapján megállapítható, hogy az új Tucson változat küllemében és belső tartalmában is eltér a típus eddig megismert változataitól. 

A teljesítményorientált modellek által inspirált Tucson N Line változat kívülről teljesen új, sportosan dinamikus első lökhárítót visel, amely azonban lényegesen eltér az N és az N Line szériában kínált i30 megjelenésétől. A legnagyobb különbség, hogy a menetfény az Ioniqhoz nagyon hasonlóan nyíl alakot öltött a ködlámpafészekben, miközben a hűtőmaszk vízszintes pálcáit sportos méhsejtmintásra cserélték. Oldalt feketék a külső türkök, új, sportos mintázatúak az akár 19 colos alufelnik, míg hátul szintén sportosabb lökhárítókra, dupla csövű kipufogóra, dinamikusabb tetőspoilerre számíthatunk.   

Ahogyan a többi N Line modell esetében, úgy a Tucson N Line belső terében is számos apró változtatás utal az autó sportosabb jellegére. Ilyenek az alumínium pedálok, az N Line logós első ülések és sebességváltó gomb és fekete lett a tetőkárpit, a belső kilincsek és ezzel együtt a teljes belső tér is. Úgy tűnik emellett, hogy az elmaradhatatlan piros varrások sem hiányoznak majd a Tucson N Line belső teréből. 


Műszaki szempontból a Tucson N Line változata semmiben sem tér el a többi Csehországban készülő verziótól, mindössze a dinamikusabb összhatás által megihletett sofőrök kérhetnek megnövelt féktárcsákat azért, hogy a száguldás élménye ne okozzon bajt. Az N Line felszereltség az 1.6 T-GDI, az 1.6-os CRDi és a 2.0 literes CRDi dízelmotorokkal lesz párosítható és mindössze a szívó 1.6-os nem kérhető ezzel a felszereltségi szinttel. 

A Hyundai hazai forgalmazójának honlapján már hetek óta fent van a Tucson N Line árlistája. Ezek alapján az N Line csomag a Premium és az Executive felszereltségekhez lesz elérhető, előbbihez 350, utóbbihoz 275 ezer forint felárért. Mindkét szint esetén a 19 colos felnik a 245/55 abroncsokkal további 125 ezer, a szarvasbőr kárpit 350 ezer, míg a megnövelt első féktárcsák 35 ezer forintért kaphatóak. Az első Tucson N Line autók már márciusban megérkeznek a hazai kereskedésekhez. 

Forrás: hyundai.hu

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését