Hyundaiban érkezett a koreai banda a Grammy átadóra


A koreai BTS K-pop együttes első alkalommal vett részt a 61. Grammy díjátadón, amelyre egy vadonatúj Hyundai Palisade modellel érkeztek.

A Hyundai Motor már a Palisade nagyterepjáró világpremierje előtt bejelentette, hogy a típus globális marketingjéhez kapcsolódóan a koreai BTS popbandát a Palisade márkanagyköveteivé választották. Ennek megfelelően a csapat korábban már részt vett egy autószalonon, ahol az autógyártó „Mindig figyelemre méltó” globális kampányának részeként egy különleges bemutató videóban vettek részt, amit elsőként a Los Angelesi Autókiállításon mutattak be.  


A BTS zenekar most első alkalommal vehetett részt a Grammy díjátadó ceremónián Los Angelesben, ahová első alkalommal kapott egy koreai pop együttes meghívást. Az eseményre természetesen egy új Hyundai Palisade modellel érkeztek meg. „A BTS együttes megjelenése a Grammy díjátadón egy Hyundai Palisade modellben segített megmutatni az autó kimagasló formavilágát és értékét a világ zenerajongói számára” – mondta a Hyundai szóvivője. 


A hét tagból álló koreai popbanda első alkalommal vett részt a rendezvényen, ahová nemcsak meghívást kaptak, de 2018-as „Love Yourself” albumukat jelölték, hogy ők konferálhatták fel a legjobb R&B albumnak járó díjat. A csapat annak is figyelmet szentelt, hogy olyan szmokingban léptek színpadra, amit koreai divattervezők készítettek számukra. A BTS tagjai mindig is arról álmodoztak, hogy egyszer a Grammy színpadán állnak majd és ugyan díj nélkül tértek haza, ám megígérték, hogy visszatérnek. 


A Hyundai Motor a következő hónapokban tervezi bevezetni új három üléssoros Palisade nagyterepjáróját az Egyesült Államokban azért, hogy ezzel is bővítse terepjáró-kínálatát és növelje eladásait. Az új Palisade a Kona, a tavaly frissített Tucson és a szintén tavaly bemutatott új Santa Fe modellhez csatlakozik a Hyundai észak-amerikai modellkínálatában.     

Forrás: en.yna.co.kr, bbc.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését