A Hyundai i10 nyerte az Auto Bild összehasonlító tesztjét


Még alig került a piacra, ám az új generációs és teljesen átdolgozott Hyundai i10 máris megnyerte az első összehasonlító tesztjét, amelyet az Auto Bild szervezett.  

Németország legnagyobb példányszámú autómagazinjának egyik legújabb számában a Hyundai új i10 modellje magabiztosan érvényesítette erényeit a legkisebb kategóriában versenyző Renault Twingo ellen. A városi mini az egészében nagy hatással volt a tesztelőkre, akik mind a Karosszéria, a Kényelem, a Vezetési dinamika, a Környezetvédelem, a Kapcsolódási technológia és a Költségek kategóriáiban is a koreai minit hozták ki győztesnek. Ennek révén az 508–457 pont eredményével egyértelművé vált a győzelem. A tesztelők végkövetkeztetése nagyon pozitív: „A Hyundai i10 egyértelműen kifejlődött. Nem csak azért, mert ez a modernebb autó, hanem azért is, mert alkalmasabb a mindennapi használatra.”


Az új Hyundai i10 összesített győzelméhez többek között a modern multimédiás rendszer és a nyolc colos érintőképernyő is hozzájárult, amely új szabványokat állított fel a kisautók szegmensében. Méltatták az i10 jól sikerült térkoncepcióját és a megfelelő vezetési viselkedését is. Az új i10 a költség-összehasonlítás szempontjából is előbbre jár. Versenytársánál nagyobb presztízst élvez, ezért korosabban jobban tartja árát. Ehhez ötéves gyártói garancia is társul, amely a kilométerfutást nem korlátozza.


"Az új Hyundai i10 sokoldalúan sikeres modell” – mondta Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutschland ügyvezető igazgatója. „Legkisebb autónk harmadik generációja ebben a szegmensben olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket ügyfeleink nagyon értékelnek. Az összehasonlító teszt győzelme megerősíti, hogy az új i10 helyes irányt vett." 


Az új Hyundai i10 nemcsak ezt az összehasonlító tesztet nyerte meg, de megkapta az Auto Bild tesztpecsétjét is. Ezt a jóváhagyást azoknak a járműveknek ítélik oda, amelyek az összehasonlító teszt nyertesei és a szegmens előző évi tesztpontszámainak legalább 95 százalékát elérik. 508 pontjával az i10 egyértelműen megugrotta a minikategória 480 pontos akadályát.


Az új Hyundai i10 háromféle felszereltséggel és jelenleg kétféle erőforrással rendelhető. A kisautó olyan kényelmi és biztonsági felszereléseket is kínál, amelyeket eddig csak magasabb járműszegmensekben lehetett megrendelni. Az új i10 3 449 ezer forinttól rendelhető és konfigurálható. Az első példányok március végén érkeztek meg a hazai márkakereskedésekhez. 


Az új Hyundai i10 megvásárlásával együtt a Hyundai verhetetlen jótállási csomagja is jár. Az öt éves kilométerkorlát nélküli garancia mellett a csomag ötéves fényezési garanciát, éves biztonsági ellenőrzéseket és mobilitási garanciát is tartalmaz, ami akár korlátlan meghosszabbítható, amennyiben a szükséges karbantartást egy Hyundai szerződéses partner végzi.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését