A Hyundai továbbra is a jövő mobilitására koncentrál


A Hyundai Motor Group a koronavírus miatti kedvezőtlen globális autóipari kilátások ellenére is elkötelezetten kutatja a jövő mobilitási lehetőségeit.  

A Hyundai csoport ügyvezető alelnöke, Eui-sun Chung több vezetőtársával együtt nemrég részt vett legújabb koreai mobilitási partnere, a Code42.ai startup vállalat technológiai bemutatóján. Chung ezen a rendezvényen megerősítette, hogy támogatja a Code42 vállalat integrált mobilitási platformjának fejlesztéseit. 

A Code42.ai egy olyan koreai startup vállalakozás, amelyet Chang-hyun Song, az ország legfontosabb internetes portálszolgáltatójának, a Naver vállalat volt technológiai igazgatója, az innovatív termékek fejlesztésének vezetője és a Naver Labs volt vezérigazgatója tavaly márciusban alapított. A Nevernál Song olyan technológiák fejlesztésében vett részt, mint a hangfelismerés, gépi fordítás, számítógépes térlátás és gépi tanulás.


Az innovatív startup vállalkozás egy olyan városi mobilitási operációs rendszert (UMOS), egy átfogó mobilitási platformot készít, amely a modern mobilitási szolgáltatások széles skáláját támogatja, például önvezető autók, drónok és szállítórobotok, intelligens logisztika és az e-kereskedelem. Ez várhatóan támogatja a mobilitási piac paradigma váltását is előmozdíthatja.

Átfogó terveivel a Code42.ai már több mint 24,7 millió dolláros befektetést nyert olyan nagy konglomerátumoktól, mint az SK, az LG, stb, amellyel a koreai mobilitással foglalkozó startupok közül kiemelkedik. A Hyundai Motor Group stratégiai megállapodást kötött a vállalattal, amelynek révén több területen működnek együtt és csak az elmúlt évben megközelítőleg 5,7 millió dollár értékben fektetett be a cégbe. A Code42.ai idén bejelentette, hogy az iparág legjobb tehetségeit toborozza az autonóm járműtechnológiák fejlesztéséhez.

Forrás: pulsenews.co.kr

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei