Gyógyításra használják a Hyundai koreai létesítményeit


A Hyundai csoport számos olyan épületét ajánlotta fel a koronavírus elleni küzdelemben, amelyeket a koreai egészségügyi szervezetek kórházként vagy karanténként használhatnak. 

A Hyundai Motor múlt hónapban megnyitotta a koreai Gyeongju Humán Erőforrás-fejlesztési Központját, valamint Globális Együttműködési Központját az egészségügyi szervezetek számára. A koreai Tegu (Daegu) városában található létesítményekben a koronavírus enyhe tüneteit mutató betegeket ápolnak.  


Ezeket a vadonatúj épületeket eredetileg májusban tervezték felavatni, ám a kialakult helyzet miatt a vállalat vezetése úgy döntött, hogy felajánlja azokat az egészségügy számára. „Azt tervezzük, hogy az épületeket az enyhén megfertőződött betegek számára egészségügyi központokként hasznosítjuk addig, amíg a vírushelyzet meg nem szűnik” – mondta a Hyundai motor egyik képviselője.  

A Hyundai Motor emellett a Phadzsu (Paju) városában már működő Humán Erőforrás-fejlesztő Központjának mintegy 60 helyiségét ideiglenes karanténként kívánja hasznosítani azon külföldiek számára, akik Dél-Koreába érkeznek. Ezek olyan helyek, ahol az országba belépő tünetmentes külföldieket különítik el egészen addig, amíg a hatóságok értesítik őket a koronavírustesztjük eredményéről. Az autógyártó külső parkolókat is felajánlott tesztelésre.   


A Hyundai leányvállalataként a Kia Motors Jongin városában található tréningközpontját is felajánlott az enyhe tünetekkel rendelkező koronavírus fertőzöttek kezelésére. Az 1994-ben 17 ezer négyzetméteres területen felállított Osan oktatási központ két épületében összesen 118 szoba áll rendelkezésre.  

Forrás: koreabizwire.com, koreaherald.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei