Álca nélkül kapták le az új Hyundai i20-at Indiában


A Hyundai egyelőre nem mutatta be hivatalosan az i20 kisautót Indiában, ahol most az autó egyik tesztpéldányát mindenféle álca nélkül sikerült lefényképezni. 

A Hyundai Motor még február végén tartott egy előzetes bemutatót, amelyen megmutatták az új i20 modell formáit és legfontosabb jellemzőit is elárulták. Ezzel együtt a kisautókban gazdag indiai piacra egyelőre semmilyen formában nem érkezett meg az autó, éppen ezért furcsa, hogy egy teljesen leplezetlen előszériás példánnyal kimerészkedtek a forgalomba. 


Az autóról egyetlen fotót sikerült készíteni, amely alapján az új i20 indiai változata nem sokban fog különbözni a már megismert európai modelltől. A teljesen új i20 karosszériája jóval dinamikusabb, érzelemdúsabb, mint elődjéé, miközben hosszabb, szélesebb és alacsonyabb is annál. Szokatlanul nagyvonalú és különleges a hátsó kialakítás diffúzorszerű alsó betétjével és Z alakú hátsó LED lámpáival, amelyeket egy vékony prizmacsík köt össze.  

Az autógyártó azóta nyilvánosságra hozott néhány fotót a tágasabb és minőségibb belső térről is. Több hely jut a hátsó utasoknak, ahogy a csomagtér is öblösebb lett, a kilátást pedig az alacsonyabbra húzott övvonal mellett a C oszlopba ékelt kisablak is segítheti. A nagyobb modellekből már ismerős négyküllős kormánykerék növeli a prémiumos érzetet, akárcsak a hatalmas 10,25 colos virtuális műszeregység és a mellette elhelyezett ugyanekkora érintőképernyős multimédia is. A prémiumérzetet a légbeömlők vízszintes pálcáinak elnyújtása és a hangulatfények tovább fokozzák. 


Az Európának bejelentett 1.2-es négyhengeres belépő benzinmotor és a háromhengeres 1.0 literes T-GDI mellett az j i20-at Indiában várhatóan egy 1.5 literes U2 CRDi dízelmotorral is kínálják majd, ám minden bizonnyal a lágyhibrides opció itt kimarad a kínálatból. Ugyanígy Indiában várhatóan nem kerül az autóra a méretes 17 colos könnyűfém keréktárcsa és várhatóan az autó hosszát továbbra is az adózás szempontjából kedvezőbb 4 méter alatt fogják tartani.  

Korábban arról volt szó, hogy a Hyundai Motor India már tavasszal, vagy június körül be kívánja vezetni az új generációs i20 modellt, ám a jelenlegi járványveszélyes időszakban ezt inkább szeptemberre halasztották el.  

Forrás: indianautosblog.com, gaadiwaadi.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei