A Hyundai korlátlan akkugaranciát ad villanyautóihoz Koreában


A Hyundai „BeliEVe” néven egy olyan átfogó vevőszolgálati programot dolgozott ki koreai ügyfelei számára, amellyel az ügyfelek villanyautók iránti bizalmát igyekeznek növelni. 

A Hyundai Motor „BeliEVe” néven Koreában meghirdetett átfogó vevőszolgálati programot indított az elektromos autók vásárlói számára. A program keretében a járművek tulajdonosainak lehetősége van arra, hogy könnyebben és kényelmesebben vásárolhassák meg és üzemeltessék elektromos autóikat azáltal, hogy egyesítik az ügyfeleknek nyújtott előnyöket a töltés és a gazdasági hatékonyság érdekében, ami az elektromos járművek vásárlásakor a legfontosabb szempont.

A „BeliEVe” program keretén belül az autógyártó többek között élethosszig tartó garanciát vállal az Ioniq Electric ügyfelek részére, míg a 2020-as Kona Electric modellek tulajdonosai 10 év vagy 200 ezer kilométerig érvényes akkugaranciát kapnak. A Hyundai emellett az autó 8 éves koráig garanciát vállal a villanymotorra, a reduktorra, a töltőrendszerre, amely mellé évi egyszeri ingyenes átvizsgálás is jár.


Annak érdekében, hogy a Hyundai villanyautósai könnyebben használhassák a vállalat által telepített ultragyors villámtöltőket, létrehoztak egy High Charger telefonos alkalmazást, amely értesíti az ügyfeleket a töltőállomások helyéről és a várható várakozási időről. Emellett kidolgoztak egy pénzügyi rendszert is, amellyel a töltési költségek csökkenthetőek. 

Ezenkívül a Hyundai használtautó árgarancia-programján keresztül rögzíti a használt autók maradványértékét, amennyiben az ügyfelek az Ioniq és a Kona Electric autójukat két vagy három éven belül eladják és új Hyundai modellt vásárolnak. Azoknak az ügyfeleknek, akik a két modell egyikét részletfizetési, hitel-, vagy  lízingprogramon keresztül vásárolják meg, a Hyundai egy otthoni töltőboxot vagy töltőkártyát ad mellé. Az autógyártó különböző lízing és bérleti programokat és kedvezményeket is kínál villanyautóihoz azok számára, akik exkluzív Blue Member kártyát vásárolnak.

Forrás: businesskorea.co.kr

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei