A Hyundai egy guruló szappantartót tervez bemutatni


A Hyundai Motor egy előzetes fotót tett közzé európai formatervező központjának legújabb alkotásáról, amely leginkább egy guruló szappantartóra emlékeztet. 

A Hyundai Motor Europe Dizájnközpontja által megálmodott, kerekeken guruló szappantartójáról közölt első fotón az új tanulmány sötét háttér előtt áll. A modell sárga fényezése mellett az is jól kivehető, hogy oldalán alul egy Hyundai logót is elhelyeztek a tervezők.   

A jármű finoman emelkedő övvonala 45 fokos szöget zár be. A négy darab keréknek ugyan csak a sziluettje látszik, de az alacsonyra húzott keret így is dinamikussá teszi a jármű megjelenését. Tovább szemlélve mindössze a hosszú, egyenes vonalak tűnnek ki, amelyek az autó hátulja felől indulva a „45” tanulmányhoz hasonlóan különböző szöget zárnak be egymással.  


A „szappantartó" kifejezés az erőforrás nélküli, gravitáció által mozgatott guruló járműre utal, amely tradicionálisan gyerekek versengése volt a meredek utakon. Az eredetileg szappantárolásra szolgáló farekeszekből készült járművek manapság már modern, kifinomult felépítéssel és mintákkal büszkélkedhetnek. Különösen Európában és Észak-Amerikában népszerűek, ahol sok szappantartó futamot rendeznek.

További részleteket, köztük a Hyundai azon tervét, miszerint a hagyományos szappantartó által ihletett mintát Európa-szerte az ügyfelek számára is elérhetővé teszi, hamarosan nyilvánosságra hozzák.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei