Már Oroszországban is tesztelik a Hyundai Cretát


Megjelentek az interneten az első kémfotók ez Szentpétervár közelében tesztelt Hyundai Creta prototípusról, amelyet várhatóan a jövő év elejétől gyártanak a koreai vállalat helyi üzemében. 

A Hyundai új generációs Creta kisterepjárója az elődhöz hasonlóan elsőként ix25 néven Kínában jelent meg tavaly, amelyet követően az új típust idén márciustól már Indiában is készítik. A két nagy piacon árusított második generációs Creta modellje kívülről csupán apró részletekben tér el, ám az indiai változat egy kicsit visszafogottabb belső elrendezést kapott. 

A most lefotózott Creta prototípus szokás szerint vastag álcázást kapott, amely a részletmegoldásokat elfedi ugyan, ám az autó jellegzetes vonásai így is megfigyelhetőek. Mindezek alapján az orosz piacra szánt Hyundai Creta az indiai és a kínai változatokhoz hasonlóan elöl kettéosztott fényszórókat visel, miközben a hátsó lámpák elrendezése is teljesen megegyezik a korábban bemutatott verziókkal. 


Az új crossovert a jelenlegi Creta generáció modernizált padlólemezére építik, amelyen egyébként a Kia új Seltos modellje is alapul. Egyelőre azt ne lehet tudni, hogy az új modell a kínai piac tabletszerű elrendezésű, ultramodern középkonzolját is megkapja-e vagy inkább az indiai változat józan, viszafogott stílusát követi-e. Vagy esetleg az is elképzelhető, hogy egy harmadik belsőtér-koncepció is bemutatkozhat

Miközben a világon már két nagy régióban az új Creta kapható, addig Oroszországban és Brazíliában továbbra is a Creta első generációját gyártják és értékesítik. Az új generáció várhatóan valamikor 2021 közepén mutatkozhat be az orosz piacon.

Forrás: rg.ru

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei