A Hyundai filmekben mutatja be a hidrogénenergia értékeit


A Hyundai Motor „H-Conomy” névre keresztelt egy ötrészes videósorozatban magyarázza el a hidrogén és az üzemanyagcellás járművek történetét, környezetbarát jellegét, gazdaságosságát, biztonságát és jövőjét.

A Hyundai Motor Group a hidrogénen alapuló társadalom felé vezető út felgyorsítása érdekében tett erőfeszítéseinek részeként egy új videósorozatot mutatott be. A sorozat öt, „H-Conomy” című videója azokat a leggyakrabban feltett kérdéseket járja körül, amelyek a hidrogén- és üzemanyagcellás technológiák egyre növekvő térnyerése során merültek fel.


Ez az első olyan alkalom, amikor az energiaforrás történelmétől és értékétől kezdve a környezetbarátságon, a gazdasági megvalósíthatóságon, a biztonságon keresztül az üzemanyagcellás járművek jövőjéig a hidrogénenergia területén ilyen átfogó vizuális útmutató jelenik meg. A videókat a Hyundai angol és koreai nyelven is megjelentette a csoport hivatalos YouTube-csatornáján). A vállalat azt tervezi, hogy a tartalmat más, pl. spanyol és kínai nyelvre is lefordítja, hogy a videókat szélesebb közönség számára is elérhetővé tegye.


A Hyundai Motor Group az üzemanyagcellás víziójával összhangban aktívan irányítja a hidrogénenergiára történő áttérést. A Nexo, a Hyundai Motor által a világon elsőként sorozatban gyártott hidrogénüzemű hobbiterepjárója mellett a csoport más, például buszok, teherautók, hajók és vonatok területére is kibővíti tevékenységét. A vállalat a Hidrogén Tanács társelnökeként a világ minden táján működő vállalatokkal és kormányokkal szorosan együttműködik a hidrogénenergia előmozdítása és az üzemanyagcellás technológiát körülvevő infrastruktúra kiterjesztése érdekében.

1. rész, „A hidrogén története és annak értéke” Ebben az epizódban a hidrogén történetére vonatkozó tudásunkat fejleszthetjük annak megismerésével, amikor először fedezték fel az elemet és jövőbeli alternatív energiaforrás-értéke miatt hogyan alkalmazták azt a modern járművekben.


2. rész, „Miért környezetbarát az üzemanyagcellás elektromos jármű?” A globális felmelegedés megkerülhetetlen kérdés, amellyel szembesülnünk kell. Ez az epizód bemutatja azokat a hidrogénüzemű járművekben található környezetbarát technológiákat és légtisztító rendszereket, amelyek segítenek ezen kérdések megoldásában a közeljövőben.


3. rész, „Gazdaságosak az üzemanyagcellás járművek?” Ha kíváncsi a hidrogénüzemű járművek gazdasági értékére, ez a videó elmagyarázza ezt azzal, hogy előrejelzi a hidrogén árait a fontosabb országokban és összehasonlítja az üzemanyagtípusok szerint üzemeltetési költségeket.


4. rész, „Biztonságos a hidrogén?” A biztonság egy nagy, fontos téma. Ebben az epizódban megismerjük a hidrogénjárművekkel kapcsolatos téves értelmezéseket és az igazságot, valamint a megismerjük a gépjármű-üzemanyagok relatív kockázatát, a hidrogéntartályok biztonsági értékelését és a Hyundai Motor Nexo modelljének biztonsági tesztjének folyamatát, amelyet nemrég a legbiztonságosabb hobbiterepjáróvá választottak


5. rész, „Az üzemanyagcellás járművek jövője” Képzeljen el egy jövőt az üzemanyagcellás járművekkel. Hogyan fog kinézni? Ez a videó bemutatja a hidrogénüzemű járművek és a hidrogénállomások lehetőségeit a jövőbeni gazdaságban.


Forrás: hyundaimotorgroup.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei