Sportcsomagot kapott az új Hyundai Santa Fe


Dél-Koreában a Hyundai Motor bemutatta az új Santa Fe N Performance csomagos változatát, amely agresszív külső elemeket és minőségi belső kiegészítőket tartalmaz.

Az új Hyundai Santa Fe N Performance karosszériacsomagja új első és hátsó lökhárítókat, hátsó légterelőt, 21 colos alufelniket, N Performance fékeket, karbon diffúzort, karbon motorháztető-borítást, karbon tükörborítást, sárvédőborítást és oldalfellépőt foglal magában. Az agresszívra tervezett első hűtőmaszkot feketére fényezték, amelynek néhány pontját az első és hátsó lökhárítók betéteihez hasonlóan jellegzetes szahara bézs színűre fényeztek. A 21 colos felnik a legnagyobbak a koreai terepjárók piacán.


Az N Performance csomagot a belső térben első és második sori N sportülésekkel, karbon és alcantara anyagok gazdag alkalmazásával egészítették ki. Szénszálas anyagokat használtak fel a kormánykerék, a középonzol, az ajtópanelekhez, de az első ülések hátoldala is ilyen anyagból készült. Emellett alcantara borítja a műszerfalat, ami tovább fokozza a minőségérzetet. 


Az új Santa Féhez az N performance csomagja mellett a Hyundai H Genune Accessories (eredeti kiegészítők, TUIX márkanév alatt) különböző eredeti felszereléseket is kínál azok számára, akik egyedivé szeretnék alakítani autójukat. Eze közé olyan szokásos elemek tartoznak, mint a szőnyegek, csomagtérvédő gumitálcák, LED belsőtér-világítás, oldalfellépők, vagy épp hátsó médiarendszer, de akár az autóhoz kapcsolható sátor, vagy épp kisállat-csomag is elérhető.  


Eközben további újdonság, hogy a Hyundai Santa Fe motorkínálata a meglévő 2.2 liters dízelváltozat mellett az év második felében egy turbós benzines modellel is kiegészül. A G2.5 T-GDI SmartStream erőforrás a hozzákapcsolt 8 fokozatú duplakuplungos DCT sebességváltóval 290 lóerős teljesítményre lesz képes. A közeljövőben pedig egy 1.6-os T-GDI alapokra épülő hibrid és plug-in hibrid modell is érkezik a kínálatba.   

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei