Előzetes fotókon a Hyundai Kona frissítése


A Hyundai Motor három kedvcsináló fényképet mutatott be a Kona kisterepjáró hamarosan érkező frissített változatáról, amelynek premierje néhány héten belül várható. 

A Kona immár három éve mutatkozott be a Hyundai kínálatában, így a korábbi kémfotók és információk alapján sejteni lehetett, hogy a vállalat hamarosan a népszerű kisterepjáró frissítésére készül. A Hyundai Motor most egy kis ízelítőt adott abból, hogyan fog kinézni a megújult Kona és annak N Line kivitele, amelyek formavilága a vállalat Érzéki Szobrászat névre keresztelt globális formanyelvét fejezik ki. 


Az új Kona szélesebb kiállásához a leginkább cápára emlékeztető frontrész járul hozzá, amely az eddigieknél kecsesebb megjelenést ad az új modellnek. Emellett az átrajzolt nappali menetfények formái modern, kifinomult stílust adnak az autónak. Átalakították az első lökhárítót és légterelő elemeket is. Ami a megjelent fotók alapján kivehető, hogy az új Kona tervezői megmaradtak az eredeti fényszóró koncepciónál, a LED nappali fények között már nincs meg az a vékony légbeömlő álca, alatta viszont a fényszórók mintázatát is áttervezték. 

A Kona kínálatában most először megjelenő N Line kivitel új, aerodinamikus alsó légbeömlőket és agresszívabb kiállású első lökhárítót visel, amelyet a sarkokon elhelyezett bordázat egészít ki. Itt viszont megtartották, ám kicsit átalakították a menetfények közötti rést, azt azonban a fotóról nem lehet megállapítani, hogy az valóban betölti-e funkcióját. Az N Line modell attraktív belépési pontot kínál a Hyundai N sportmárkája felé és egyben a modellt egy új vásárlóréteg számára teszi vonzóvá. 


A Hyundai egyelőre nem közölt semmilyen további részletet az új Konáról, ahogyan a régen várt N sportváltozatról sem tett említést. Ez azt is jelentheti, hogy a mostani bemutatón csak a hagyományos és az N Line kivitelt fogják leleplezni, a sportverziónak pedig később egy külön eseményt szentelnek. A vállalat további részleteket az elkövetkezendő hetekre ígéri. 

Forrás: hyundaimotorgroup.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei