Harminc Hyundai Kona Electric került a Mol Limo flottájába


A MOL Limo folyamatosan bővülő flottájában ezentúl az ügyfelek 30 darab Hyundai Kona Electric közül is választhatnak, amelyekkel akár vidékre is utazhatnak, kihasználva az autómegosztó szolgáltató nemrég bevezetett napi bérlési lehetőségét.

A Kona Electric a kategória egyik legkiválóbb hatótávolsága mellett fejlett kapcsolódási és biztonsági szolgáltatásokat kínál, mindezt egy merész formatervezésű városi szabadidőjármű karosszériájában. A 39 kWh akkumulátorral szerelt kivitel egyetlen feltöltéssel akár több mint 305 kilométert tud megtenn, így akár családi utakra is kiválóan alkalmas. A modellfrissítések nyomán a típus az eddigieknél is több ügyfélelőnyt kínál. Az autók ülés- illetve kormányfűtéssel és tolatókamerával érkeznek, sőt elérhető lesz mind az Android Auto, mind pedig az Apple CarPlay funkció, és így a felhasználók pillanatok alatt összekapcsolhatják okostelefonjukat az autó multimédiás rendszerével. 


„Felhasználóink nemcsak kíváncsiságból, az újdonság varázsa miatt keresik az elektromos autókat, hanem a környezettudatosság is egyre inkább szempont a számukra. A fenntarthatóság a MOL értékrendjében is kiemelt szereppel bír, amit az autómegosztó flottánkkal, valamint annak legújabb elektromos modelljével tovább erősítünk” – mondta Czikora Tamás, a MOL-csoport mobilitási vezetője. A képviselő azt is hozzátette, hogy az új elektromos autókhoz nem vették igénybe a villanyautókra kiírt 2,5 millió forintos állami támogatást. 


Az új elektromos modellt augusztus 5-től a havi díjas felhasználók 95 Ft/perc alapon, az alkalmi felhasználók pedig percenként 119 forintért vehetik igénybe. A Kona Electric hatótávolságából adódóan ideális a Budapesten kívüli utakra is, a modell egy egész napra 15 999 forintért érhető el a havi díjas felhasználók számára (alkalmi felhasználóként: 19 999 Ft). 


„A MOL Limo flottájának új tagja, a Hyundai KONA Electric igazi sikermodell, és számos területen bizonyított már. A használók egy olyan jól használható, praktikus és vonzó megjelenésű, ráadásul környezetbarát autóval utazhatnak, amely semmiféle kompromisszumot nem igényel a használat során. Büszkék vagyunk arra, hogy a MOL Limo ezt a kiváló terméket és a márkánkat választotta.” – tette hozzá Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary ügyvezetője, aki azt is elárulta, a MOL Limo-nak most átadott 30 darab Kona Electricen túl elegendő mennyiségű elektromos autójuk van készleten, illetve érkezik ahhoz, hogy az ügyfelek igényeit kielégítsék.


Júniustól a hagyományos, percdíjas bérlési konstrukció mellett kedvező áron, napi díjas bérlés keretében is elérhető a MOL Limo szolgáltatása. Így a felhasználók a Balatonra, a Velencei-tóra is kiruccanhatnak vagy bármilyen vidéki utazáshoz igénybe vehetik a MOL Limo autóit.  Sőt, a a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren lévő dedikált parkolóhelyeket szintén újra használhatják a felhasználók.


A MOL Limo-val együttműködő Hyundai importőr a bejelentést követően egy Kona Electric teljesítménytúrán látta vendégül a regisztrált újságírókat, akik a márka legújabb budai szalonjánál, az AutoPalace Buda udvarán 11 darab ízlésesen felmatricázott MOL Limo-s Kona Electric közül választhattak. Az autók felszereltségéhez az ülés- és kormányfűtésen túl pl. a vezetékmentes mobiltöltő is hozzátartozik, amit a MOL Limo által bekészített kézfertőtlenítő és papír zsebkendő is kiegészít. A feladat előre megadott regisztrációs pontok érintésével a Velencei-tó megkerülése volt, odafelé az M7-esen, míg visszafelé a 7-es úton. A megállóknál nézték a megtett kilométert, a töltöttséget és az időt is. 


A mi párosunk viszont az egyik megállónál rendezett ebéd után még jót beszélgetett, így hiába hoztunk akkuszázalékos töltöttségben jó eredményt, az időeredményünk alapján nem kerültünk a legjobbak közé. A versenyt végül a Villanyautósok.hu/Autósélet párosa nyerte meg, akiknek ezúton is gratulálunk! 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei