Villanyautós élményhétvége az AutoPalace-nál


A Hyundai AutoPalace két budapesti márkakereskedése az elektromos autózás híveit ezen a hétvégén egy különleges élményre invitálja meg, ahol megismerkedhetnek a márka két kiváló villanyautójával.

A Hyundai eddig két olyan elektromos modellt dobott a piacra, amelyek saját kategóriájuk legkiválóbb képviselőivé váltak. A 2016-ban bemutatott Ioniq ugyan szolgáltatásaiban, hatótávjában nem magasodott ki a szegmens akkori kínálatából, áramvonalas formájával és korszerű technikájával mégis a világ leghatékonyabb villanyautójává vált. Mindezeket a tulajdonságait a tavaly érkezett frissítés a nagyobb akkuval kínált hosszabb hatótávval egészítette ki.


Két évvel az Ioniq megjelenése után a Hyundai bemutatta a Kona crossover teljesen elektromos változatát is, amely már a vállalat második generációs villanyautójaként a legkeresettebb kisterepjárók szegmensében tette magasra a lécet. A Kona Electric ugyanis már nemcsak többféle felszereltséggel, de kétféle akkumulátorkapacitással is választható. Az alapverzió 39,2 kWh-s akkuval 289 km-es hatótávja mellett a jóval nagyobb, 64 kWh-s változat már akár 449 km-es hatótávja már a Kona nagyobb, 1.6-os benzines változatával is összemérhető.

A hazai állami támogatási program legutóbbi fordulójában sokan még anélkül adhatták le pályázatukat, hogy konkrét márkát, típust jelöltek volna meg. Számukra, illetve mindazok számára, akik érdeklődnek a villanyautózás világa iránt, most a fővárosi Autopalace egy különleges élményhétvége keretében mutatja be a két modellt. Pénteken, augusztus 7-én reggel 8 és este 8 között az AutoPalace Délpest, míg szombaton az AutoPalace Buda reggel 8 és délután 6 között várja az érdeklődőket, akik előzetes regisztráció után mindkét helyszínen 30 perces tesztkörön ismerkedhetnek meg a fent említett típusokkal. Regisztrálni az alábbi oldalon lehet:  http://www.hyundaipalace.hu/teszthetvege


Akik tehát már megkapták támogatói okiratukat, de még nem választottak autót, mindenképpen érdemes ellátogatni az AutoPalace Délpest Cziffra György u. 15, vagy az AutoPalace Buda Budaörsi út 227. címen található kereskedéseibe, de azokat is sok szeretettel várják, akik ugyan most lemaradtak a lehetőségről, ám a jövőben tervezik elektromos autó vásárlását. Meg úgy általában mindenkit, aki szeretné testközelből is megtapasztalni, milyen remek autók a Hyundai elektromos modelljei. 

Forrás: Hyundai Hungary

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei