Egymillió autó készült a Hyundai orosz üzemében


A Hyundai Motor szentpétervári üzemének összesített termelési mennyisége a gyár 2011. januári megnyitása után most átlépte az egymillió darabot, a jubileumi modellként egy Hyundai Solaris gördült le a futószalagról.

A jelentős mérföldkő megünneplésére rendezett eseményen részt vett Georgij Poltavcsenko, Szentpétervár polgármestere, valamint a Hyundai Motor fontosabb ügyfelei, munkatársai, illetve a márka jelentősebb kereskedői.   


„A mai egy jelentős nap a Hyundai Motor, a gyár és annak dolgozói életében. A gyár beindítását követően kevesebb, mint öt év kellett ahhoz, hogy elérjük ezt a jelentős mérföldkövet, legyártottuk az egymilliomodik autónkat. Ahhoz, hogy kiváló minőségi színvonalat elérve a piac egyik legkeresettebb modelljét állítsuk elő, stabil és gazdaságos termelési rendszert hoztunk létre. Köszönöm az összes dolgozónknak és partnerünknek, hogy ez az esemény létrejöhetett. Ezen túlmenően nagyra értékeljük vásárlóink folyamatos érdeklődését termékeink iránt” – mondta Cho Dong Ryeol, a HMMR ügyvezetője az ünnepségen.  

Oroszország egyik legnagyobb autógyártójaként a HMMR évente 200 ezer járművet állít elő. A gyárban a legmodernebb ipari automatizálási rendszer működik, ahol többek között 185 robot biztosítja az itt gyártott járművek legmagasabb szintű biztonsági és minőségi színvonalát. A HMMR üzemében a lokalizáció szintje a helyi beszállítókkal történt együttműködés révén elérte a 46 százalékot és eközben nagyjából 7 ezer munkahelyet teremtett a térségben.   


Az autógyár tavaly áprilisban elnyerte az Amerikai Kereskedelmi Kamara szentpétervári kirendeltségének „Gazdaságos” díját azért, mert jelentős értékesítési eredményt ért el az orosz piacon, az üzleti etika és szándék magas szintjével túljutottak a nehézségeket. 2014 júniusában a HMMR kiváló minőségű és versenyképes termékeket előállító, megbízható autógyártóként kiérdemelte az „Orosz Föderáció Minőségi Díját” is.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei