Megnyílt Csehország első új Hyundai márkakereskedése


Prágában nemrég megnyitotta kapuit az első olyan Hyundai márkaképviselet, amelyet a Hyundai vállalat új GDSI szabványa szerint építettek.

A prágai Hyundai Domanský képviselet az első olyan márkakereskedés Csehországban, amelyet a vállalat új építészeti irányelvei alapján készítettek. Az új koncepció modern formai elemek, természetes anyagok és modern prémium bútorok felhasználásával kellemes vásárlói környezetet teremtenek az autószalonban. Az ezer négyzetméteres autószalon 35 dolgozója nagyjából ezer új autót tervez eladni évente, naponta pedig nagyjából 27 jármű javítására képesek.


Az autószalont működtető Společnost Domanský vállalat teljes mértékben cseh tőkével, cseh tulajdonosokkal 1995 óta működik. A képviselet az ezt követő években a Cseh köztársaság legsikeresebb kereskedésévé vált, ahol előbb Peugeot, majd később Citroen márkájú járműveket értékesítettek. Az autópiac és a vállalat fejlődése később lehetővé tette, hogy most felvegyék a Hyundai márkát is, amely számára megépülhetett a vadonatúj autószalon, ahol kizárólag ezt a márkát értékesíthetik. .   


A most megnyitott szalont még ebben az évben további 16 új típusú Hyundai márkakereskedés követi majd Csehországban, ahol 2017 végére az összes képviselet megkapja a Hyundai vadonatúj arculatát.

Forrás: tyden.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei