Négy új Hyundai mutatkozik be jövőre Oroszországban


A Hyundai orosz képviselete a kereskedők részére rendezett konferencián értékelték eredményeiket és bejelentették, hogy négy új modell érkezik 2016-ban az orosz piacra.     

A Hyundai Motor CIS a világpremiert követően 2016-ban bemutatja az Equus új generációját, amely immár összkerékhajtással is elérhető lesz. a luxusautó mellett érkezik az új Elantra, illetve bemutatják a Solaris, Oroszország slágertermékének vadonatúj generációját is. leginkább mégsem ezt, hanem a vadonatúj Creta kisterepjárót várják leginkább a kereskedők, amely a Hyundai Motor Manufacturing Russia szentpétervári üzemében készül majd.   


Oroszország a Hyundai ötödik legnagyobb felvevőpiacának számít, így a vállalat nagy figyelmet fordít az orosz piacra azért, hogy fejlessze a vásárlók elégedettségét. 2015-ben értékesítették az 500 ezredik Solaris modellt, amellyel együtt a vállalat 2007 óta immár több min t egymillió új autót helyezett forgalomba, a Hyundai piaci részesedése pedig csaknem 10 százalékra emelkedett.  


Várhatóan még idén átadásra kerül a 20 ezredik i40 modell is, amely kifejezetten az európai igények szerint készült és az orosz piac egyik legsikeresebb Hyundai terméke. 2014 végén i40 modellből az orosz piacon fogyott a legtöbb, amely abszolút rekord a Hyundai piacai között.   

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei