Jubileumi i20 modellt kínál a Hyundai Indiában


Éppen egy éve kapható Indiában a Hyundai vadonatúj Elite i20 modellje, amit a forgalmazó egy különleges szériával ünnepel meg.

A Hyundai egy limitált szériás változattal ünnepli az Elite i20 modell egy éves évfordulóját. Az indiai prémium kisautópiac mintegy 75 százalékát uraló Elite i20 mindössze hatszáz példányban kínált Celebration Edition kivitele benzines és dízelmotorral, de mindössze egyetlen, Sportz felszereltségben és csupán fehér (Polar White) színben kapható.


A Sportz felszereltségben már olyan biztonsági felszerelések is megtalálhatóak, mint a blokkolásgátló és a vezetőoldali légzsák, viszont nincs utasoldali légzsák. Az Elite i20 Celebration Edition ezeken felül olyan matricázást kap, amelyet az „1” szám is megtalálható, egy embléma került a csomagtér-ajtóra, illetve fekete borítást kapott a tető, fényes fekete betétet kaptak a B oszlopok, az alufelnik 16 colosak, bent pedig alumínium borítást kaptak a pedálok.


Miközben a Celebration Edition az autó első évfordulójára született meg, a HMIL bemutatta az i20 éss i20 Active csúcsmodelljét, amelyben immár gyári érintőkijelzős navigációs rendszer is megtalálható. A 7 colos kijelzővel ellátott rendszerben tolatókamera és telefonkihangosító is rendelkezésre áll.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei