Egymillió Hyundai Oroszországban


A Hyundai Motor orosz képviselete bejelentette, hogy a vállalat fennállásának nyolc éve alatt összesen több mint egymillió Hyundait értékesítettek Oroszországban.

2015-ben ismét egy mérföldkőhöz érkezett a Hyundai Motor Oroszországban. Az autómárka hivatalos helyi képviselete, a Hyundai Motor CIS ugyanis 2007-es megalakulása óta idén augusztus végéig több mint egymillió, egészen pontosan 1 059 526 darab új Hyundai típust helyezett forgalomba az országban.


A Hyundai 2007-ben még csak 2,7 százalékos piaci részesedéssel rendelkezett a hatalmas orosz piacon, idén augusztus végéig ez 9,9 százalékra emelkedett. Ebben jelentős szerep jut a legnépszerűbb Solaris típusnak, amelyből augusztusban értékesítették a félmilliomodik példányt. Soha még egyetlen külföldi autótípusnak sem sikerült 4 és fél év alatt ennyi példányt eladni, ami hatalmas teljesítmény.


A jelentős esemény megünneplésére a vállalat egy különleges szériát dobott piacra a típusból, amelyszámos olyan kényelmi és biztonsági felszereléssel gazdagodott, amelyet korábban csak drágább változatokban vásárolhattak meg az ügyfelek. A kizárólag 1,6-os motorral, limuzin karosszériával elérhető „Special Edition 500 000” modellben többek között fényérzékelős, projektoros, LED nappali menetfényes fényszórók, tükörindexek, 16 colos felnik, automata klíma került beépítésre.   


A vállalat számos marketingtevékenységet indított a jeles alkalomból, így pl. gondolnak mindazon ügyfelekre is, akik eddig Hyundait vásároltak, hiszen egy szervizkampány mellett minden vásárló egy levelet is kap, amelyben megköszönik bizalmát és egyben felhívják figyelmüket az éppen aktuális akciókra. A Solaris témában október végéig egy gyerekeknek szóló rajzpályázatot is meghirdettek és a 10 legjobbnak ítélt alkotó lehetőséget kap arra, hogy ellátogasson a Hyundai szentpétervári gyárába.


„Egymillió autót értékesítettünk az elmúlt nyolc év munkája során Oroszországban – ez tényleg kimagasló eredmény” – mondta Ku Yong-Ki, a Hyundai Motor CIS vezetője. „A sikerben hatalmas szerep jutott a bestseller Solaris modellünkre, amelynek érdemeit vásárlóink felismerték. A típus négyszer nyerte el az Év Autója címet Oroszországban. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ezen remek ország polgárai ebben az időszakban megtiszteltek bizalmukkal, felismerték, hogy autóink a legjobbak kategóriájukban és a legnépszerűbb márkává tették a Hyundait. Hálásak vagyunk minden orosz embernek és ígérjük, hogy a megkezdett úton folytatjuk.”   

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei