Hyundai modellek a moszkvai autómegosztásban


A Hyundai orosz képviselete a jövőben több száz Solaris modellt biztosít a Moszkvában működő autómegosztási rendszer számára, amely még tovább növelheti a márka elismertségét a helyi piacon.

A Hyundai Motorstúdió moszkvai épületében a Hyundai Motor CIS és a moszkvai autómegosztást elindító Delimobil vállalat képviselői szeptember végén megegyeztek arról, hogy az autógyártó vállalat további Solaris modelleket biztosít a Delimobil számára. A szeptember elején indult szolgáltatás keretében már most is 100 darab Solaris áll rendelkezésre, ezt azonban az év végéig még 400 további jármű követi, 2016-ban pedig még ezer Hyundai Solaris érkezik a Delimobil flottájába.


A percalapú autókölcsönző, vagyis az autómegosztás szeptember 10 óta vehető igénybe Moszkvában, amelyben a moszkvai kormányzat által támogatott Delimobil mellett a Hyundai Motor CIS is részt vett és száz darab Solaris modellt – a Hyundai legnépszerűbb orosz modelljét – biztosította a projekthez. Sztaniszláv Grozsov, a Delimobil vezetője a Hyundai Motorstúdióban megerősítette, hogy szándékukban áll 2016 végéig 1 500 darabosra növelni a flottájukat, Ku Yong Ki, a Hyundai Motor CIS vezetője pedig elmondta, készen állnak arra, hogy a kiválasztott moszkavai kereskedőkön és azok szervizein keresztül ezt a feladatot teljesítsék.   


„Vállalatunk egyik legfontosabb célja, hogy Oroszország legkedveltebb autómárkájává váljunk és ezért veszünk most részt a moszkvai autómegosztási projektben is” – mondja Ku Yong Ki. „Megállapodásunk értelmében az autóflottát három évig pluszköltség nélkül szervizelhetik kiválasztott partnereinknél – ami példa nélküli az autópiacon, de további lépéseinkkel folyamatosan támogatjuk és népszerűsítjük ezt a rendszert Oroszországban.”   

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei