Ilyen lehetne a Hyundai Genesis kistestvére


A Hyundai remek munkát végzett az új Genesis modellel, így nem elképzelhetetlen, hogy ugyanezt kisebb méretben is megismételnék.

Habár a prémium kompakt limuzinok osztályában igen nagy a verseny, hamarosan akár újabb versenyző is bemutatkozhat ebben az elit mezőnyben. Ugyan semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg a tervezett modellt, az azonban bizonyos, hogy a Hyundai Motor America elnöke, Dave Zuchowski korábban utalt arra, hogy egy ilyen jellegű modell terveit sem vetették még el.


Ahogyan a Hyundai a Genesisszel kiválóan teljesít, az sokat segíthet egy kisebb, hasonló jellegű, természetesen hátsókerék-meghajtású, illetve akár összkerékhajtású BMW 3/Audi A4/Mercedes C kategóriájú autó létrehozásában. A nagy testvérben olyan felszerelések vannak, mint a távirányítású indítás, távolságtartó tempomat, automatikus csomagtér-nyitás, vagy éppen a széndioxid érzékelő.

A Genesis kisebb változata azért is kiváló ötlet, mert ebben a kategóriában nem feltétlenül szükséges az olyan sportos karakter, mint a BMW 3-as esetén, de nem is kell annyira elegánsnak lennie, mint a Mercedes C-osztályának ahhoz, hogy igazán sikeresek legyenek a kategóriában.  


Ha a Hyundai valóban olyan, a mostani Genesisnél kisebb, hasonló karakterű modellt valósítana meg, mint amilyet Theophilus Chin rajzolt, biztosan nagy érdeklődésre tarthatna számot, különösen azért, mert a márka megítélését jelentősen növelte a Genesis elismertsége az elmúlt években.

Forrás: carscoops.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei