A Hyundai Kona belső tere a legjobbak között

  
A vadonatúj Hyundai Kona modern belső kialakítását az amerikai WardsAuto szerkesztői is nagyra értékelték, amikor az autót beválogatták a tíz Legjobb Belsőtér listájába.

A WardsAuto szerkesztői idén februárban és márciusban vizsgálták meg az új modelleket és a 40 jelöltből 10 olyan típust választottak ki, amelyek új vagy jelentősen átalakult belső térrel rendelkeznek. A szerkesztők értékelték a járművek tulajdonságait, köztük az ergonómiát, a vezetési információkat, a kidolgozást, az anyaghasználatot, az értéket, a biztonságot, a kényelmet és a formai harmóniát. Végső soron a WardsAuto szerkesztői olyan belső teret keresnek, amely tovább emeli a mércét nemcsak egy adott márkán belül, de az egész járműszegmensben is.


„A Kona szétzúzza azt az elképzelést, amely szerint egy kisautó belső tere fakó és rossz minőségű lenne” – mondja Christie Schwinberg, a WardsAuto főszerkesztője. „A mattfekete műanyagoknak, a remek Head-up kijelzőnek, a nagyvonalú és fejlett biztonsági technológiáknak és a bohókás limezöld betéteknek köszönhetően – mindez 30 ezer dollár alatt – a Hyundai új kisterepjárójánek belső tere magával ragadta a zsűrit.” 


„A vadonatúj Hyundai Kona még a kompakt méretei ellenére is széles és tágas érzetet kínál vásárlóinak azzal, hogy erős vízszintes karaktervonalakat használ” – mondja Andrew Moir, a Hyundai észak-amerikai Designközpontjának belső formatervezési igazgatója. „A lebegő kijelző forma további belső nyíltságot sugároz az utasok felé, míg a klímaközpont kapcsolóit puha, folyékony részletmegoldások keretezik, amelyek hozzájárulnak az érzéki élményhez és fokozzák a kényelemközpontú környezet érzését.” 


A kiválasztási eljárás során a szerkesztők nagy figyelmet fordítottak a kidolgozottságra, ellenőrizték többek között a kartámaszon végigfutó varrások egyenletességét, az műszerpultot és a teljes belső teret.A szerkesztők többször be- és kiszálltak a hátsó ülésekről és a nagyobb terepjárók harmadik üléssoráról azért, hogy ellenőrizzék a teljes kényelmi szintet, a fejteret és a lábteret. Egy másik, egyre fontosabbá váló kategória a vezetői információs rendszer. Éppen ezért az okostelefon-integráció és hangvezérléses rendszerek minőségét is szigorú teszteknek vetettek alá. 

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei