Indiában is megújult a Hyundai i20 Active


Miután az i20 és i20 Active európai változata nemrég együtt mutatkozott be, a Hyundai indiai képviselete lerántotta a leplet az i20 Active indiai modelljéről is.    

Az új Hyundai i20 Active külső megjelenésében alig változott a modellfrissítéssel, hiszen az európai változathoz hasonlóan nem vette át a Hyundaiok egyébként mostanában jellegzetes ívelt kaszkád hűtőmaszkját, de a keréktárcsák itt is újak, hátul azonban az indiai változat megtartotta eddigi lámpatesteit. 


Újdonság még a kettős fényezés, amely Indiában fehér tetőt és oszlopokat jelent. Egyébként a karosszéria külső burkolása, az első és hátsó lökhárítók, az oldalküszöbök betétei teljesen megegyeznek az eddig megszokottal és persze a tetőkorlátot is megtartották. Belül sincsenek nagy változások, mindössze a középkonzolt igazították meg egy kicsit és persze újak a kárpitok is.  


A ráncfelvarrott Hyundai i20 Active továbbra is a már ismert kétféle erőforrással kapható. Van egy 1.2-es 84 lóerős benzinmotor, amelyet egy 1.4 literes 90 lóerős dízelmotor egészít ki. A benzines alapmotorhoz ötfokozatú, míg a dízelváltozathoz már hatfokozatú kézi váltó jár.   


A Hyundai indiai leányvállalata elsőként a februárban megrendezett Új-Delhi Autószalonon mutatta be a Hyundai Elite i20 modellfrissített változatát, amely új hűtőmaszkot, átrajzolt első és hátsó lökhárítókat, új hátsó lámpákat kapott. A kisautó ugyanazokat a motorokat használja, mint a most bemutatott i20 Active, ám benzineshez hamarosan érkezik egy vadonatúj fejlesztésű fokozatmentes (CVT) automata sebességváltó.

Forrás: cartoq.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei