Százezer Hyundai Creta kelt el Oroszországban


A Hyundai Motor orosz képviselete bejelentette, hogy a Creta helyi gyártásának megindulását követő két éven belül már százezer példány talált gazdára a helyi piacon. 

A Hyundai Motor 2016 júliusában jelent meg új Creta modelljével az orosz autópiacon, ahol szinte azonnal a szakértők és az autóvásárlók elismerését vívta ki. Kevesebb mint 5 hónap alatt több mint 20 ezer autot adtak el a típusból, 2017-ben pedig az Év Autója választáson a Kompakt SUV kategória győzelme mellett az Év Újdonsága díjat is megszerezte. A crossover az orosz piac legkelendőbb márkája és a legkelendőbb SUV cimetis magáénak mondhatja.


A Hyundai Creta négyféle felszereltségben kapható az orosz piacon: Start, Active, Comfort és Travel. Az autó induló ára 819 900 rubel, amelyhez már gazdag alapfelszereltség társul, így szériában jár az elektromos szervokormány, a járműstabilitás-vezérlés (VSM) és az isofix pontok. Az autót ezen felül felszerelték egy ERA-GLONASS automatikus vészjelző rendszerrel is.


Az Oroszországban idén megrendezésre kerülő FIFA 2018-as labdarúgó-világbajnokságra készülve a Hyundai Creta különleges Champion felszereltségben is elérhető. Az autó különböző részein a FIFA 2018 logókat helyeztek el es az autóhoz többek között olyan kiegészítők is járnak, mint egy hivatalos Adidas focilabda. 

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei