Már a Hyundai i30 Fastback is kapható N Line csomaggal


Miután a Hyundai Motor bemutatta az i30 sportos N Line változatát, a vállalat most ugyanezt a csomagot az i30 Fastback modellhez is elérhetővé tette. 

Az N Line kiegészítők tovább emelik a Hyundai i30 Fastback modelljének dinamikus formáját és vezetési élményét. Az N Line kiegészítők olyan külső és belső elemeket tartalmaznak, amit a Hyundai az N sportváltozatokon vezetett be, amelyet továbbfejlesztett futómű és felfüggesztési beállítások koronáznak meg, így pedig az 1.4-es T-GDI motor még sportosabbnak érződik. 


„Az i30 Fastback N Line a második olyan modellünk, amely elérhető ezzel az új felszereltségi szinttel, lehetőséget biztosít arra, hogy még több vásárló élje át az N érzést” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingvezetője. „Az i30 Fastback N Line az ötajtós kupénk eleganciáját kombinálja a dinamikus N Line megjelenés válogatott elemeivel. Az N Line felszereltségünk azok számára készült, akik szeretnék feldobni i30 modelljük megjelenését.”   


Az i30 Fastback N Line továbbfejlesztett külső megjelenése eltért a Párizsi Autószalonon bemutatott új i30 Fastback N modelltől. Ez magában foglalja azt az első lökhárítót, amelyben egy ezüstös karaktervonal és a Hyundai jellegzetes kaszkád hűtőmaszkja hálós szerkezetű változata kapott helyet. Kétoldalt a fényszórók fekete betéteket is kaptak. A modell sportos jellegét hangsúlyozva az autó hátulján az N Line ugyanolyan kialakítást kapott, mint az i30 Fastback N, vagyis vörös karaktervonal, háromszög alakú ködlámpa és speciális hátsó diffúzor dobja fel a megjelenést. A belső térben a vásárlók az N márkájú sportülésekben foglalhatnak helyet, a vezető pedig sportkormányt forgathat. Az N Line csomagot fémpedálok és fém váltógomb teszi teljessé.   


A még inkább magával ragadó vezetési élmény érdekében az i30 Fastback N Line modellhez elérhető 140 lóerős 1.4 T-GDI benzinmotoros változat reakcióidejét, kipufogóhangját és felfüggesztését is továbbfejlesztették. A tuningolt motorteljesítményhez igazodva az 1.4 T-GDI motorváltozat Michelin PS! Performance gumikat, 18 colos könnyűfém keréktárcsákat és megnövelt féktárcsákat kapott.   


Az új modellváltozat bemutatásával a Hyundai az egyliteres 120 lóerős T-GDI motorváltozattal bővítette az N Line modellek körét. A kisebb motorváltozat 1ugyanazokat a formai és teljesítményváltoztatásokat kapja, csupán a kerékméretet csökkentették 17 colosra. Az új i30 Fastback N Line modell 2018 végétől lesz elérhető Európában. 


Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei