Meglesték az új Hyundai i10 belsejét


Az új generációs Hyundai i10 tesztelése már javában zajlik Indiában, ahol most a szemfüles fotósoknak menet közben sikerült az autó utasterébe is bepillantaniuk.

Az Indiában Grand i10 néven forgalmazott kisautó a Hyundai egyik legsikeresebb modellje a szegmensben, amiben az is segíti, hogy ez a modell kategóriájában különösen gazdag felszereltséggel rendelkezik. Az autó még 2017-ben kapott egy jelentősebb ráncfelvarrást, de a Hyundai máris megkezdte a modell új generációjának tesztelését. 


Az új Hyundai Grand i10-ről korábban már megjelentek kémfotók, most viszont sikerült az autó belső terét is lefotózni, amelyek ugyan nem a legtökéletesebb minőségben, de mégis néhány részletet elárulnak az új autó belső kialakításáról. A fotókon két tesztautó is látható, amelyek közül az egyik valószínűleg egy alap, míg a másik egy gazdagon felszerelt példány lehet. Utóbbi vadonatúj alufelniket visel, belül pedig egy hatalmas központi érintőkijelző és egy kétszámlapos műszeregység fedezhető fel. 


Az alapverzión ezzel szemben acélfelnik vannak dísztárcsákkal, bent pedig egy egyszerűbb, nyomógombos központi rendszer és egy egyszerű mutatós számlapú műszeregység kapott helyet. Alattuk a klimaközpont is eltérő, ami arra utal, hogy az autó továbbra is elérhető lesz manuális és digitális klímával is.


A jövőre érkező új Hyundai Grand i10 nagyrészt megörökli a mostani változat motorjait, vagyis az 1.2-es 83 loeros benzines mellett egy szintén 1.2-es, 75 lovas dízelmotorral is választható lesz Indiában. Mindkét erőforráshoz alapból 5 fokozatú manuális váltó jár majd, az eddigi 4 fokozatú hagyományos automatát azonban az új Santroban debütált AMT robotizált váltóra cserélik. 


Felszereltség tekintetében szintén nem várhatóak forradalmi változások, viszont az autó továbbra is a prémium kisautók kategóriájának legjobban ellátott tagja kíván maradni. Annyi bizonyos, hogy az autót frissített multimédiás rendszerrel és projektoros fényszórókkal is felszerelik, amely mellett a biztonságot sem hanyagolják el. A dupla első légzsák, a blokkolásgátló és a fékerő-elosztó mellett várhatóan a menetstabilizáló rendszer is az alapellátmány része lesz.

Forrás: carblogindia.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei