Erre képes a Hyundai új nagyterepese


Miközben már a reklámfilm-forgatáshoz használt új Palisade modellről megjelentek az első értékelhető kémfotók, az autógyártó egy hivatalos videóban mutatta meg az autó képességeit. 

A Hyundai Motor egy kedvcsináló videót töltött fel saját HMG TV csatornájára, amelyben a vadonatúj Palisade modell egy álcázott példánya játssza a főszerepet. Az autót extrém havas körülmények között a svédországi Arjeplog közelében tesztelték, ahol télen nem ritkán mínusz 40 fok alá süllyed a külső hőmérséklet.    

A videóban egy Palisade összkerékhajtási üzemmódban gurul a havas utakon, majd egy jeges bukkanón hajt keresztül úgy, hogy a bal hátsó kereke a levegőben pörög, ám ettől függetlenül az autó biztonságosan átjut és újra négy keréken tovább.  Az autógyártó szerint a Palisade havas üzemmódja képessé teszi az autót a jeges utakon megjelenő akadályok azonnali leküzdésére. A vállalat mérnökei különböző körülmények között, 6 ezer kilométeren keresztül mélyreható teszteket végeztek az autóval, és összesen két téli időszakot töltöttek Arjeplog közelében.


Eközben a Hyundai számára már készítik az autó reklámfilmjét is, így a korábban fotózás közben lencsevégre kapott példány elmosódott felvételei után most már teljes valójában megismerhetjük az új modell formavilágát. A Santa Féhez nagyon hasonló első kialakítás legszembetűnőbb eleme a krómozott hűtőmaszk és annak keretezése, amely tekintélyt parancsoló méreteivel igyekszik grandiózussá tenni a kialakítást. 

A Palisade a Hyundai teljesen új modellje, amelytől elsősorban a legfontosabb amerikai és kínai piacon várnak sokat. A teljes értékű, nyolcszemélyes terepjáró a Grandmaster tanulmányautóra épült, amelyet a júniusi Puszani Autószalonon mutattak be. A világpremier a Los Angelesi Autószalonon lesz, november végén.  


Forrás: pulsenews.co.krthekoreancarblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei