Grafikán képzelték el az új Hyundai Tucson formáját


Az orosz Kolesa.ru autós portál grafikusai a legújabb kémfotók felhasználásával elkészítették a Hyundai Tucson új generációjának látványtervét, amely a modellváltással jelentősen átalakul.  

Miután a Hyundai crossovereinek palettáját az új Venue és Palisade modellekkel mindkét irányba kiszélesítette, a vállalat most régóta futó típusait vette kezelésbe. A nagyjából egy-másfél év múlva piacra kerülő negyedik generációjával a Tucson első prototípusai már meg is jelentek a világban, hogy a mérnökök álcázva teszteljék munkájuk eredményét.  


Az orosz Kolesa.ru autós hírportál most úgy döntött, digitálisan feldolgozva ezeket a fotókat, kísérletet tesz arra, hogy megjósolja az újragondolt Tucson modell jövőbeli formavilágát. Mivel a Hyundai többi mostanában megjelent crossovere egységesen szokatlan külső formanyelvet visel, valószínűleg a márka kompakt crossovere is ebbe az irányba fejlődik tovább. Ezek a grafikák elsősorban a legutóbbi felvételeken alapulnak, amelyeken már látszik, hogy a Tucson jelentős stílusváltáson fog keresztülmenni.    


Már a kémfotókon is látható, hogy a Hyundai többi SUV-jához hasonlóan elöl a következő generációs Tucson is kettéosztott lámpatesteket kap, ahol felül a LED nappali menetfények csíkja húzódik, míg a terjedelmes hűtőmaszk bonyolult mintájával a tavaly bemutatott Grandmaster tanulmányautót idézi. A hátsó megjelenés azonban kizárólag a Kolesa grafikusainak elképzelését követi, mivel a prototípusok álcái eddig teljesen elfedték azt a részt. Ezért a grafikusok elsősorban a nagyobb Santa Fe formai megoldásait igyekeztek a hátsóban megjeleníteni.   


A Hyundai vezető stílusvezetője, Sang-yup Lee korábban megelőlegezte, hogy az új Tucson formanyelvét látva az emberek „meg fognak őrülni”, így annyi bizonyos, hogy a 2021-es új Tucson se lesz egy hagyományosan szokványos kinézetű crossover. És a képeket látva az is biztosra vehető, hogy az utakon nem fogjuk összetéveszteni a kisebb Kona vagy a nagyobb Santa Fe modellekkel, a Tucson is annyira egyedi karakter lesz, mint a sakkbábuk egy sakkjátszmában.  

Forrás: motor1.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését