Retroboltot nyitott a Hyundai Koreában


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a vállalat egy 80-as évek stílusát idéző üzletet hozott létre a koreai Hanok városában, ahol a látogatók a múlt emlékeit idézhetik vissza. 

A mindössze két hónapig látogatható Hyundai Színház névre keresztelt üzlet az 1980-as évek végének mozivilágát idézi. A háromemeletes épület retrohangulatot áraszt és a teljes berendezését úgy alakították ki, hogy az az 1980-as éveket idézze. A helyszín a 40-es, 50-es éveiben járó látogatókban nosztalgiát ébreszt, miközben a fiatalabbak számára is egyedi márkaélményt tud nyújtani.   


A 80-as éveket visszaidézve az épület előtt egy taxidrosztot alakítottak ki, ahol stílszerűen a Hyundai első saját fejlesztésű személyautója, egy Pony áll. Az épület első szintjén Korea leghosszabb ideje létező márkanevét viselő Sonata első, második és legújabb, idén bemutatott nyolcadik generációját is kiállították, míg a második szinten egy olyan mozitermet hoztak létre, ahol korabeli koreai filmeket játszanak. 

A legfelső szinten a látogatók egy szabadulószobában próbálhatják ki magukat. A szervezők arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a látogatók egy ajándékfotóval örökítsék meg látogatásukat a Hyundai Színházban. 


„A Hyundai Színház, amely olyan módon mutatja be a Hyundai autóinak örökségét, hogy azzal minden generáció számára élményt nyújt” – mondta a vállalat egyik képviselője. „Ez egy újabb látványosság a turisták számára, akik Hanok városába látogatva nemcsak a város kultúráját ismerhetik meg, de a Hyundai egyedülálló örökségét is megtekinthetik.” 

Forrás: donga.com, newsbeezer.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését