Utcán csípték el a Hyundai HB20 új változatait


Miután a Hyundai Motor brazil képviselete nyilvánosságra hozta az új HB20 modellről készült első hivatalos fotókat, a brazil fővárosban álca nélkül sikerült lefotózni a típus új limuzin és crossover változatait.

A Hyundai brazil képviselete már gőzerővel dolgozik az új HB20 bevezetési kampányán, amelynek részeként most reklámfotózás közben teljesen fedetlenül sikerült elcsípni a típus két új változatát. Úgy tűnik, a reklámfilmeseket nem különösebben foglalkoztatta a titkolózás, az autókat Sao Paulóban, a csúcsforgalomban lehetett körbenézni. 


Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az új HB20 jelentős mértékben hasonlítani fog a tavaly bemutatott Saga EV tanulmányra, ám ez a hasonlóság leginkább az emelt hasmagasságú HB20X esetén látszik leginkább. Az autó megjelenését a nagy kerekek mellett a műanyag védőszegélyek határozzák meg, amelyeket a tetőrudak stílusosan egészítenek ki. A HB20X egyébként formájában követi a kompakt verziót, így itt is megjelenik a C oszlop fekete X vonala, ami a lebegő tetőt igyekszik imitálni.  


Akárcsak a crossover, a lépcsőshátú HB20S limuzin eleje a szélesre húzott kaszkád hűtőmaszkkal és a felettük kialakított hátraívelő fényszórókkal a kompakt frontkialakítását örökölte, a HB20S esetében a változások a B oszloptól hátrafelé kezdődnek. A korábbinál magasabb övvonal felett dinamikusan emelkedik a krómozott szegélyű ablakvonal is, amit széles hátsó lemez és enyhén lejtó hátsó ablak követ. 


Ezzel a megoldással az autó szinte ferdehátúnak tűnik, a csomagtér nyílása ugyanolyan rövid, mint a nagyobb Elantránál. Oldalról tekintve az új HB20 a valóságosnál jóval terjedelmesebbnek hat, amire a forma mellett a 3 centivel növelt tengelytáv is rájátszik. Hátul a tervezők a kompakttól eltérően alakították ki az L alakú lámpatesteket, így a látvány itt is a nagyobb Elantrára utal.  

A kompakttal együtt várhatóan egyliteres turbómotorral felszerelt HB20S és HB20X a jelek alapján vagy már szeptemberben, a kompakttal együtt, vagy rövid idővel azután mutatkozhat be Brazíliában.

Forrás: uol.com.br

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését