Amerikában 7 sportmodell és 12 új Hyundai SUV érkezik

A Hyundai az új Tucson amerikai bemutatóján azt is bejelentette, hogy modellpalettája a közeljövőben izgalmas N és N Line változatokkal, valamint új és frissített hobbiterepjárókkal fog bővülni. 

A Hyundai Motor bejelentette, hogy a jelenleg a Veloster N, a Sonata N Line és az Elantra N Line modellekből álló N modellcsaládba 2022-ig összesen hét új N és N Line modell érkezik Amerikában. Az új N sportmárka folyamatos bővítése során Amerika minden fontosabb járműkategóriájában megjelennek sportos változatok, amelyek között három új N és négy új N Line modell várható. Az Elantra N modell lesz az első, amely hamarosan az Egyesült Államokban is bemutatkozik.   

„Nagyon büszke vagyok arra, amit tehetséges N mérnökeink, formatervezőink és termékfejlesztő csapataink tartogatnak a lelkes vásárlók számára” – mondta Olabisi Boyle, a Hyundai Motor észak-amerikai részlegének terméktervezési és mobilitási stratégiáért felelős alelnöke. „A Hyundai elkötelezett az izgalmas N modellek fejlesztése mellett, változatos szegmensekben, amelyek a rajongók iránti szenvedélyünket tükrözik. Biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók élvezni fogják az új N Line-modellek mozgékonyságát és teljesítményét.”

Emellett a vállalat azt is nyilvánosságra hozta, hogy 2021-ben összesen 12 új vagy továbbfejlesztett hobbiterepjáró is érkezik a kínálatba. Az friss szabadidő-autók villámgyors offenzívájában új és frissített belsőégésű, hibrid, plug-in hibrid, tisztán elektromos és N nagyteljesítményű modellek lesznek. Ezek között van a vadonatúj Tucson, a megújult Santa Fe és Kona, a Santa Cruz platós kisteherautó, valamint egy vadonatúj, dedikált platformra épített elektromos IONIQ crossover is, amelyek mindegyike új formatervvel, környezetkímélő erőforrásokkal és változatos platformlehetőségekkel rendelkeznek.

„Szorgalmas mérnökeink, formatervezőink és fejlesztőcsapataink fantasztikus új termékeket fejlesztettek ki ügyfeleink számára” – tette hozzá Olabisi Boyle. „A Hyundai terepjárói, környezetbarát és nagyteljesítményű N modelljei érkeznek és alig várom, hogy lássam, az ügyfelek és a rajongók hogyan reagálnak eddigi legimpozánsabb új termékcsaládunkra."

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei