Bayon néven jön a Hyundai legújabb európai crossovere

A Hyundai Motor ma bejelentette, hogy a legújabb, európai piacra szánt crossover hobbiterepjárója Bayon néven 2021-ben érkezik a kínálatba. 

A Hyundai egy vadonatúj crossover hobbiterepjáró modell bevezetésére készül, amely várhatóan 2021 első felében fog megjelenni az európai autópiacon. A Bayon névre keresztelt jármű egy teljesen új modell lesz, amely a Hyundai hobbiterepjáró-kínálatának igen fontos részét fogja képezni. 

„A Hyundai már jelenleg is biztos alapokon áll az európai hobbiterepjárók piacán, modellkínálatunk és értékesítési sikereink szempontjából egyaránt” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyyundai Motor Europe marketing és termékrészlegének alelnöke. „Crossover palettánk további új, B szegmensbe tartozó belépőszintű modellünk bevezetésével nagyszerű lehetőséget látunk európai ügyfeleink keresletének még jobb kielégítésére és kínálatunk növelésére egy rendkívül népszerű szegmensben." 

A Bayon elnevezést a Franciaország délnyugati részén fekvő Bayonne város ihlette. Mivel a Hyundai Bayon elsősorban európai termék, ezért a Hyundai úgy határozott, hogy új modelljét egy európai városról nevezi el. Az Atlanti-óceán partja és a Pireneusok között elhelyezkedő francia város kiváló hely azok számára, akik az új modell életstílus karakteréhez illeszkedve olyan tevékenységeket szeretnek, mint a vitorlázás és a túrázás.

Az elmúlt 20 évben a vállalat hobbiterepjáróinak elnevezéséhez gyakran merített ihletett a világ minden tájának legismertebb helységneveiből. Ide pedig nemcsak az Arizona és Új-Mexikó államok városairól elnevezett Tucson és Santa Fe tartoznak, de a Kona is, amelynek neve a Hawaii Nagy-szigeten található Kona rész nevéből származik. De még az úttörő üzemanyagcellás Nexo neve mögött is földrajzi kapcsolat van, nevét a népszerű dán Nexø üdülőszigetről kapta.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei