Frissítést kapott a Hyundai i20 Indiában


India második legnagyobb autógyártójaként és első számú személyautó-exportőreként  a Hyundai Motor bemutatta a népszerű Elite i20 frissített változatát, amelynek biztonsági és kényelmi színvonala mellett megjelenésén is javítottak.

Az új, 2017-es Hyundai Elite i20 legnagyobb újítása, hogy a szegmensben egyedüli modellként első, oldalsó és függönylégzsákokkal rendelkezik. Ezen túlmenően az új modellévű Elite i20 már messziről felismerhető extraként rendelhető kettős fényezéséről: vörös vagy fehér fényezés esetén az új Elite i20 kérhető fekete tetővel is.


A stílusos külsőhöz a fekete belsővel együtt rendelhető narancsszínű betétek sportos érzetet adnak az Elite i20 tulajdonosainak. A márka Modern prémium elvárásainak megfelelően a 2017-es modellben – szinté a szegmensben elsőként – megjelent a 7 colos érintőkijelzővel ellátott AVN navigációs rendszer, amelyben Apple CarPlay, Android Auto és Mirror Link funkció is megtalálható.


„Az Elite i20 modellünk hatalmas globális siker, amelyből 2014 óta több mint 300 ezer példány talált gazdára” – mondta Y. k. Koo, a Hyundai Motor India Limited igazgatója. Az új 2017-es Elite i20 még több olyan felszerelést kínál, amely a szegmensben elsőként jelenik meg és az autó prémium biztonsági felszereltségével, kivételes vezetési élményével és teljesítményével így még vonzóbbá válik a vásárlók számára.”


A 2017-es Elite i20 vásárlói továbbra is az 1,2-es, 83 lóerős, ötfokozatú manuális váltóval, illetve a négyfokozatú automatával ellátott, 100 lovas 1,4-es benzinmotor között választhatnak, a dízelek kedvelői számára pedig létezik egy 1,4-es CRDi egység 90 lóerős teljesítménnyel és hatfokozatú kézi váltóval. A kényelmi felszereltségek között olyan extrákat találhatunk, mint a kulcsnélküli rendszer, a hátsó légbeömlők, 16 colos könnyűfém felnik, míg a biztonságot blokkolásgátló, hátsó ablakfűtés és ködlámpák növelik. Az új 2017-es Elite i20 ötféle külső színárnyalatban rendelhető.

A Hyundai Elite i20 modellje 2014-es bevezetését követően összesen 27 elismerést kapott, köztük az Indiai Év Autója lett 2015-ben, illetve az autó teljesítménye és formája miatt megkapta JD Power díját is.  

Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei